...na tym wspaniałym portalu.
http://www.filmweb.pl/search?q=Milan+Srdo%C4%8D
http://www.filmweb.pl/person/Milan+Srdo%C4%8D-94780

Przy dodawaniu obsady każda osoba jest traktowana jako nowa. (Tzn. nie każda, Brada Pitta znajduje, nie wiem od czego to zależy - może znaki diakrytyczne?).

I tak do usranej śmierci... Bo jak stali bywalcy pamiętają, ten błąd już tu był. Jak setki innych nigdy nie naprawionych albo naprędce i nieudolnie załatanych.
Ale zasoby yntelektualne trzeba przecież poświęcić skazanej z góry na porażkę walce z blokerami.

mania19

Spoko, przecież mój komć o nudnym życiu też był lekko złośliwy. :)
Ja się nie obrażam o takie rzeczy. Możecie sobie po mnie jechać z Robertem do woli.

Pozdrawiam.

Marac

Hmm, ale ja z tą marudą nie bylam zlosliwa, zapomnialam tylko minki dopisac :)

mania19

Tak czy siak, jakbyś kiedyś miała ciężki dzień, to śmiało, zapraszam. :)

Tylko pamiętaj biednym misiem mnie nie nazywać, bo za to ban od Oro. ;-P

Marac

No wiesz co? :) tak publicznie? :p
Ale dzieki :)

mania19

Oj tam, poza tym będzie kwita za tekst o nudnym życiu.

Marac

Ponadto u mnie w dodawaniu obsady coś dziwnego:

Dodawałem wczoraj panią Edytę Folwarską ("Botoks") do filmu "Kobiety mafii" i potraktowało mi ją jako osobę nowo dodaną, ponadto dzisiaj przy obsadzie "Don: Reanimacja" dodałem Dodę - zaznaczyło jako osoba nowa. Co jest???

krissovsky96

Przecież to jest właśnie to o czym jest ten temat. :)

"Przy dodawaniu obsady każda osoba jest traktowana jako nowa"

Przyznaj się - przeczytałeś tylko temat i dawaj pisać swojego posta, prawda?

Marac

Dziwne.
U mnie ten problem pojawił się dopiero przy ostatniej kontrybucji, ale jako nowe osoby system mi uznawał tylko te, które na Filmwebie nie miały przypisanej płci (nie licząc osób faktycznie nowo dodawanych). Zaś osoby, które miały już określoną płeć, system znajdował bez problemu.

dorotagniedziejko1998

Po prostu niektóre osoby znajduje.

Marac

Na wypadek, gdyby ktoś nie zauważył, to patałachy naprawili.

Marac

No chyba nie do końca jednak. Większość niby już działa, ale jak próbowałem obsadę do filmu koreańskiego dodać, to nie znajdowało mi gościa, który na Filmwebie jest.

kRis

O! No to nie wiem... Mnie wczoraj kilkanaście osób z kontry znalazło i linka z góry ^^^ też działa jak powinna.

Marac

nie działa to twój mózg, twarzowcu.

gargulec198

O, witam mojego fana. Dawno Cię nie było. Co słychać?

Marac

Wiesz kto to jest?

mania19

No mój największy fan. Od jakiegoś roku uprawia takie końskie zaloty, za każdym razem z nowego konta.

Personalnie nie wiem, bo i skąd, chociaż trochę podejrzewam UMMa.

Marac

Hmm, od jakiegos czasu tez mam niestety fana.
Kim jest UMM?

mania19

"od jakiegos czasu tez mam niestety fana"

No właśnie w szoku jestem. Bo ja to jestem złośliwe bydlę, więc nic w sumie dziwnego, że podpadłem jakiemuś nieżytowi. Ale Ty jesteś przecież do rany przyłóż - nigdy nie widziałem, żebyś się z kimś kłóciła. No chyba, że na Inne zamieniasz się w Pannę Hyde.

UUM - Ulubiony Użytkownik Moderacji

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
mania19

Poleciało nim zobaczyłem. Napisz innymi słowami albo na priva.

Marac

Nie wiem jak inaczej napisac a nie mam punktów

mania19

Zaraz, a to tak działa, że jak ja napiszę, to będziesz mogła odpisać?

Marac

sprawdz

mania19

Poszło.

Marac

co tam jakieś wyszukiwanie osób czy moderowanie forum, są większe problemy na filmwebie