Witam mam mały problem. Nie posiadam adblocka a pojawia się ta reklama jak znajdę na obsadę filmu i gunwo widać. Nie programu a cholerstwo się pojawia. Czy ktoś wie jak temu zaradzić? Inaczej dupa bo nie mogę na obsadę i resztę zobaczyć!

MrSebkoss_filmaniak

Zainstaluj adblocka (polecam uBlock Origin) i dodaj odpowiednią regułę, którą wyguglasz na Wykopie.

MrSebkoss_filmaniak

Mam to samo, instaluje, odinstalowuje, wylaczam na stronie, wlaczam i nic.

MrSebkoss_filmaniak

Zmień wyszukiwarkę. Wszystko wskazuje na to, że wewnętrzne ustawienia antyokienkowe wyszukiwarek kłócą się z ramką.

TangoAndWaltz

Sprawdziłem Operę i nie blokowała ich blokady , ale po zaktualizowaniu Opery [ bo ją rzadko używam] Opera faktycznie działa na filmwebie i poradziła sobie z blokadą. Dodatkowo odpaliłem przeglądarkę Chińską / Maxthon / portable , ma wbudową blokadę reklam oryginalnie i nic nie robiłem a na filmwebie wszystko jest dostępne bez ograniczeń.

6058145

Nie wiem, czy wiesz, że Maxthon to spyware?
https://www.dobreprogramy.pl/Maxthon-to-spyware.-Polscy-badacze-przechwycili-uta jniona-komunikacje-z-Chinami,News,74766.html

Marac

Ja tak łatwo propagandzie nie ulegam , Maxthona używam od 5 lat , zresztą antywirusa na kompie też mam chińskiego od 6 lat. Niech lepiej chinole zbierają dane niż jankesi , Niemcy czy Polacy. A to że jedni oskarżają drugich , to dla mnie zwykła walka z konkurencją w której wszystkie chwyty dozwolone. Gdybym nie używał chińskiego antywirusa to bym zainstalował sobie / kaspersky free / na którego też zachód psioczy bo im szyki psuje.

6058145

Widzę, że jednak z łatwością ulegasz propagandzie, do tego stopnia, że przesłania Ci fakty. Ale to Twój problem. Powodzenia. Nikogo do niczego nie zmuszam. Nie każdy śledzi niusy z branży cyberbezpieczeństwa, więc myślałem, że możesz nie wiedzieć.

Pozdrawiam

Marac

Śledzę info z branży cyberbezpieczeństwa , o Maxthonie czytałem i bywa że się lepiej uśmieję z tych sensacji niż z filmu komediowego. Ale cóż to twój problem komu wierzysz.