po kliknięciu w [chcę obejrzeć ] dodać sortowanie wg liczby ,,oczek'' , gatunku, gatunków,roku produkcji - kryteria wieloopcjowe .
Absurdem jest przeglądanie kilkuset własnych pozycji w celu wyszukania tego rodzaju na który mamy ochotę!
to zacznij oglądać te filmu w końcu, a może robisz sobie kolekcję żeby je wszystkie oglądnąć sobie na emeryturze hmm? :-)
bo dla mnie nie zrozumiałe jest mieć w zakładce chcę obejrzeć kilkaset pozycji
Ja mam niecałe 2000 filmów, które zaznaczyłem, że chcę obejrzeć. To po prostu dobry pomysł, żeby mieć pełną listę w jednym miejscu :)
trzeba byc nawiedzonym by miec tyle tytolow zycia ci za braknie by to ogladnac a po kilku latach do staroci juz nie wrocisz z tych 2000 moze obejrzysz jak dobrze pojdzie 1/4 tytolow
Myślę, że dam radę ;) No i też dlatego są oczka jak bardzo chcę dany film zobaczyć. Przyznaję autorowi tematu rację, przydałoby się kilka tego typu modyfikacji, żeby ułatwić szukanie. Nawet jeśli ma się "normalną" ilość filmów. Pozdrawiam
Jak dla mnie to nie jest nic złego - też mam dużo filmów, które chcę obejrzeć i dalej będę dodawał kolejne, między innymi dlatego, że gdy film będzie w telewizji dzięki tej opcji dowiem się o tym. Normalnie tytułu bym nie pamiętał i bym go ominął, a tak będę mógł zobaczyć film czasami nigdzie nie dostępny.
A wracając do tematu to popieram po raz kolejny ( już ktoś wcześniej pisał o tym, ja z resztą też ).
podepnę się pod temat.... Czekam już wiele miesięcy, aż będzie możliwość sortowania filmów "chcę obejrzeć" wg roku. W pasku jest napisane tytuł (rok), a sortuje jedynie alfabetycznie... Przy wielu filmach nie idzie się w tym ogarnąć...
Muszę przyznać, że przy "obejrzanych", gdzie jest taka możliwość sortowania filmów wg kraju, nic to nie daje. Wybierając "Francja", wybiera mi się masa innych amerykańskich produkcji, gdzie nikt ani słowa po francusku nie zamienił, ani z kamerą we Francji tak naprawdę nie był, ale że na profilu filmu w kraju są wpisane np. "USA, Francja, Wielka Brytania", to już jest zaliczane jako kino francuskie.
Pewnie, że tak - w końcu lwia część filmów to koprodukcje. Niemniej, zawsze zawęża to pole poszukiwań, a chodzi przecież o to, żeby było szybko i sprawnie :)
Dorzuciłabym jeszcze datę kliknięcia "Chcę obejrzeć". Wiem, dla niektórych pewnie bzdura, ale ostatnio coraz częściej myślę, że przydałaby się taka opcja. Przykładowo parę dni temu klikałam na filmy, które chciałabym obejrzeć i teraz nie mam pojęcia, jakie to były...
W ogóle, to świetnie byłoby wybrać opcje według których chcemy sortować. Dla mnie na przykład zbędna jest opcja "Szansa, że mi się spodoba", bo często nijak ma się do mojego gustu. I zamiast niej wybrałabym sobie datę dodania do bazy Chcę obejrzeć.
Byłoby super, gdybyście to troch pozmieniali ;)