co się tu dzisiaj dzieje? znikają komentarze, punkty, oddane głosy, w newsroomie rano wszystko było inaczej, co to za cuda???
raczej nie cuda...
wręcz przeciwnie - tak, nie dość że często na filmweb po prostu nie da się wejść, to jeszcze ostatnio takie niemiłe niespodzianki... :-(
cuda
Rzeczywiście i mnie się one tu przytrafiają, np. za cholerę nie mogę zapisać ulubionych kin, punktacja też jest różna hyba zależy to od humoru admin.,znikają moje zapisy głosowań itp.Do portalu natomiast wchodzę bez problemu- jak na razie. Mimo wszystko całość bardzo mi się podoba,łatwy i szybki dostęp do wszelkich danych związanych z całą rozległą dziedziną filmu.........
kto nas objada?
ja juz mialem takie dziwne wrazanie ze źle cos licza te punkty na poczatku miesiaca. głosowalem pisalem komentarze i nic.
oki sobie pomyslałem ze jakas rewolucja i juz nie daja nawet złamanego punkta, ale poczytałem wszelkie zakamarki oblookałem i nie widze wzmianki na ten tema.
nie wiem jak długo to bedzie. ale jakas mysz siedzi chyba na serwerze i nam cos podjada.
- SMACZNEGO :)
jak taka łakoma jestes to moze zaprosze cie na wystawną kolacje. na deser 100 punktór daje :) jak poprosisz to sypne z górką :)