Uruchomiliśmy możliwość wstawiania filmów z YouTube na blogach użytkowników.

Aby skorzystać z tej opcji należy podczas "dodawania nowego tematu" / "edycji bloga", zdecydować gdzie chcemy umieścić Video, i następnie wybrać ikonkę "youtube". W wywołanym polu należy wkleić link z pola URL, który jest podany przy każdym filmie w serwisie YouTube.

Xzar

.łola boga.. macie kase na te serwery co?? :>

diana6echo

hmm, filmy wstawiane na takich zasadach (przez rozne serwisy) sa emitowane bezposrednio z YouTube.

użytkownik usunięty
Xzar

właśnie sprawdziłem jak to działa, i był mały problem (film pojawił się 2 razy, i był problem z załadowaniem przeglądarki (Mozilla, zacięła się)).

jest w porzadku (test rowniez pod FireFox):
http://www.filmweb.pl/blog/entry/492442/test+YouTube.html

Xzar

Tylko czemu to mi działa, a wstawione linki mi nie działają-prędzej spodziewałabym się, że ze wstawianiem filmów będzie większy probljem.heh.

zulia_wedrowniczka

Nice idea and it helped a lot on some simple stuff :)

Xzar

dziękować :)

Xzar

Wam to się chyba nudzi.
Bawić się w wybajerowywanie blogów, podczas, gdy forum przydałaby się solidna kosmetyka (najdelikatniej rzecz ujmując).

Deix_z_gwiazdkom

Kolejna błyskotka, zamiast skupić się na tym, co rzeczywiście potrzebne.

Xzar

Pomocniejsza byłaby nieco "mniejsza" rzecz, jak przesuwanie tematów na blogu w górę i w dół.

Morgan_Mortimer_Graff

.dobrze rzecze :D..

.kolejkowanie byłoby wielce wskazane :>

diana6echo

I to samo z kolejnością zdjęć w tematach proszę!

Xzar

Kapitalno łopcja! Dobrze by było jakbyście jeszcze dali nóm możliwoś wyboru rodzaju czciónki, jyj wielkości i koloru - taki mój postulat! :)

ulubione

Świetny pomysł. Przecież prawie każdy wie, że obecnie dużo ciekawiej jest na filmwebowych blogach niż głównym forum.

Xzar

A jak sprawić, żeby rozmiar okienka z filmem był taki, jak na YT? Czy w ogóle można zmienić?

użytkownik usunięty
Xzar

Dzięki! Niewidzialne filmiki z youtube'a zawsze na propsie.

disclaimer?

orchestra? hmmm ty?

użytkownik usunięty
Yoda_MistrzJedi

disclaimer?

Xzar

Dzień dobry. Czy można liczyć na jakiś komunikat, bądź najlepiej rozwiązanie problemu z odtwarzaniem filmów z serwisu YouTube na blogach?

Xzar

Dlaczego wtyczki youtube przestały na blogu funkcjonować?

kozzy82

Bo zmienili zdanie nikomu nic nie mówiąc.