Uruchomiliśmy możliwość wstawiania filmów z YouTube na blogach użytkowników.
Aby skorzystać z tej opcji należy podczas "dodawania nowego tematu" / "edycji bloga", zdecydować gdzie chcemy umieścić Video, i następnie wybrać ikonkę "youtube". W wywołanym polu należy wkleić link z pola URL, który jest podany przy każdym filmie w serwisie YouTube.
właśnie sprawdziłem jak to działa, i był mały problem (film pojawił się 2 razy, i był problem z załadowaniem przeglądarki (Mozilla, zacięła się)).
jest w porzadku (test rowniez pod FireFox):
http://www.filmweb.pl/blog/entry/492442/test+YouTube.html
Tylko czemu to mi działa, a wstawione linki mi nie działają-prędzej spodziewałabym się, że ze wstawianiem filmów będzie większy probljem.heh.
Wam to się chyba nudzi.
Bawić się w wybajerowywanie blogów, podczas, gdy forum przydałaby się solidna kosmetyka (najdelikatniej rzecz ujmując).
Kapitalno łopcja! Dobrze by było jakbyście jeszcze dali nóm możliwoś wyboru rodzaju czciónki, jyj wielkości i koloru - taki mój postulat! :)
Świetny pomysł. Przecież prawie każdy wie, że obecnie dużo ciekawiej jest na filmwebowych blogach niż głównym forum.
Dzień dobry. Czy można liczyć na jakiś komunikat, bądź najlepiej rozwiązanie problemu z odtwarzaniem filmów z serwisu YouTube na blogach?