dodałam juz dość dawno do filmografii aktora inf. I co?? Czekam na potwierdzenie i czekam, ile można czekać??!! Czekam już ponad dwa tygodnie, a komunikat mówił o tygodniu czekania czy coś. Czy da się to zmienić?? Albo przyspieszyć?

Feniks_3

Czeka się od dnia dodania do około 5 miesięcy. W zalezności co dodałeś i do jakiego filmu/aktora/aktorki.

Feniks_3

rozumiem Cię.... ja czekam na zatwierdzenie jakiegoś gatunku filmu 3 tyg. i nic!!!!!!!!

Tami

Obecnie są weryfikowane gatunki z 7 grudnia 2004. Policz ile jeszcze musisz poczekać.

CMok

Sorki jak palnę głupstwo ,bo nie dodawałem nic ostatnio. Ale skoro na dodanie czegokolwiek trzeba czekać tak długo ,to nie warto by było pomyśleć nad zmianą tego komunikatu ,że czeka się 2 tygodnie? ,zamiast 2 tygodnie ,powinno się napisać ,że są korki i może to potrwać nawet do kilku miesięcy. Nie wiem ,czy dalej jest ten komunikat ,więc przepraszam jeżli już go niema ,bo dawno nic nie dodawałem (czekam zatwierdzenie ostatnich :P). Pozdrówki

Kwic

ja czekam z materiałami od stycznia, więc jeszcze nie masz powodów do narzekań

kaska

Ja od lipca i chyba sobie jeszcze poczekam z tego co widze po komentarzach.

Poważnie? Temat sprzed 9 lat? A kolejki masz tutaj: http://www.filmweb.pl/contrib/status

Yammamoto

Niezauważylem

Yammamoto

Sprzed 9 lat, ale nadal aktualny. ;-P

Feniks_3

Ja już czekam na film (który ktoś prawdopodobnie już dodał) ponad pięć miesięcy.

morgoth_1973

Temat sprzed 9 lat. Teraz zauważyłem.

morgoth_1973

W nieskończoność, to straszne, ale prawdziwe... A najgorzej gdy po upływie tego czasu kontra zostaje odrzucona z powodu jakiejś głupoty, albo nie uznania za konieczne napisania rozprawki na temat tego dlaczego dodałem coś jak dodałem, i w efekcie czekać trzeba drugie pół roku :D