jak ktoś wpisał głupotkę w obsadzie filmu a ja wiem że powinno być inaczej, może prościej gdzie jest ta opcja "poprawka" w takiej sytuacji?
Boleśnie prawdziwe.
U mnie coś się jakoś "ostro" wzięli za robotę, bo wykopują mi po kilka (3-4) miesięcznie z jesieni zeszłego roku, czyli sprzed powiedzmy tych ok. 6 m-cy, tak pół roku. Szok normalnie ;p
Ja nie jestem przyzwyczajony do takiego "ekspresu", bo zazwyczaj to było ok. 9-10 m-cy do grubo ponad roku!
A ponieważ wisi mi jakaś setka, bo od dawna nic nie dodaję, to przy pomyślnych wiatrach zweryfikują mi to wszystko w jakieś dwa-trzy lata... może ;)
To optymistyczna wersja.
Ja mam jakies 300 kontr do sprawdzenia jeszcze, a dodaje od listopada :)
W sumie to praktycznie codziennie mam jakas kontre sprawdzona, choc raz byl przestoj kilka dni :)
Szczęściara ;p
Codziennie :O
Serio mówię: u mnie jak jest dobry miesiąc, to ze 3-4 mi sprawdzą, bo normalnie to nic albo 1 czy góra 2!!
Wiem :P
A dat premier jak się uzbiera to filmweb dodaje z automatu :) na poczatku kwietnia dodaalo mi 47kontr w ten sposob :)
No moze zalezy też co dodawales :)
Premier mam mało, ale faktycznie turbo sprawdzanie: od 1 dnia do 2-3 tygodni. Ale to w grudniu było.
No przeciez w swoich statystykach dodawania wszystko pisze, a na samej dole jest zsumowane ile oczekuje na weryfikacje, ile odrzucono i ile punktow się zdobylo.
Ale to nie moje :D
Ej, myslisz ze ten ma błąd w nazwie roli czy to imie ,,Pyschic? :P
https://www.imdb.com/title/tt5310130/?ref_=fn_al_tt_1
Wiem, że nie Twoje ;) tylko Prudence.
To musi być byk i wygląda na to, że dosyć częsty:
https://www.google.com/search?q=pyschic&oq=pyschic
mnie tam obojętne czy leży tydzień czy 5 m-cy, faktycznie ostatnio jakby więcej robią, niejaki cold_dog sporo mi zaakceptował ;-) także spoko nie narzekam, nie liczę na nagrody (jeśli w ogóle jest tutaj coś takiego)
Jakie 2lata? Przeciez mozna podac link do poprawionej kontrybucji do weryfikatora, ktory ja odrzucil i sprawdzi ja poza kolejka.
pomyliłem zagadnienia tą poprawkę wstawiłem i jest ok, ale miałem inną odrzuconą którą poprawiłem i chciałem dodać ale jakiś limit mnie ogranicza i mogę dopiero jutro (to było dzisiaj w nocy)
Bo w obsadach jest limit jedna dziennie. Jesli byla odrzucona i wyslesz ją jako nową to wyslij link do weryfikatora, który Ci ją odrzucił to sorawdzi Ci ją poza kolejką.
Ja najbardziej lubię opisy, fabuły i biografie/życiorysy, ale to podobno najgorsze z możliwych i coś w tym chyba jest, bo takie to czekają u mnie nie krócej niż rok! A zazwyczaj półtora...