jak ktoś wpisał głupotkę w obsadzie filmu a ja wiem że powinno być inaczej, może prościej gdzie jest ta opcja "poprawka" w takiej sytuacji?

mitrus80

nieważne chyba udało mi się zgłosić tą poprawkę ;-)

mitrus80

To teraz poczekasz 2 lata na zatwierdzenie zmiany

Kinokio

wstępnie to musiałem poczekać do dzisiaj bo jakiś limit mnie ograniczył ;-)

Kinokio

Boleśnie prawdziwe.

U mnie coś się jakoś "ostro" wzięli za robotę, bo wykopują mi po kilka (3-4) miesięcznie z jesieni zeszłego roku, czyli sprzed powiedzmy tych ok. 6 m-cy, tak pół roku. Szok normalnie ;p
Ja nie jestem przyzwyczajony do takiego "ekspresu", bo zazwyczaj to było ok. 9-10 m-cy do grubo ponad roku!

A ponieważ wisi mi jakaś setka, bo od dawna nic nie dodaję, to przy pomyślnych wiatrach zweryfikują mi to wszystko w jakieś dwa-trzy lata... może ;)
To optymistyczna wersja.

ZSGifMan

Ja mam jakies 300 kontr do sprawdzenia jeszcze, a dodaje od listopada :)
W sumie to praktycznie codziennie mam jakas kontre sprawdzona, choc raz byl przestoj kilka dni :)

mania19

Szczęściara ;p

Codziennie :O
Serio mówię: u mnie jak jest dobry miesiąc, to ze 3-4 mi sprawdzą, bo normalnie to nic albo 1 czy góra 2!!

ZSGifMan

Wiem :P

A dat premier jak się uzbiera to filmweb dodaje z automatu :) na poczatku kwietnia dodaalo mi 47kontr w ten sposob :)
No moze zalezy też co dodawales :)

mania19

Premier mam mało, ale faktycznie turbo sprawdzanie: od 1 dnia do 2-3 tygodni. Ale to w grudniu było.

ZSGifMan

No mi zalezy na jak najlepszych statystykach, dlatego nie lubie jak mi coś odrzucą.

mania19

Czasem jak mnie strasznie wkur... to olewam, ale tak to poprawiam 90 parę proc. odrzutów.

ZSGifMan

Dlaczego Ci tyle odrzucaja?

mania19

Kto się tego dowie i opisze dokładnie "dlaczego" dostanie z miejsca Pulitzera ;)

ZSGifMan

Zależy co dodajesz i co odrzucają :)
Mnie wkurza jak odrzucają mi obsadę bo mi skuteczność spada :)

mania19

Dodaję co mi się zechce, a skuteczność... prawie połowę mi wywalają :

ZSGifMan

Widocznie niestety robisz coś źle :(

mania19

¯\_(ツ)_/¯

ZSGifMan

/_+-/)*×♧

mania19

Widzisz gdzieś taki licznik oczekujących? Pytam, bo przed zmianą to było, a teraz nie mogę znaleźć.

Dear_Prudence

No przeciez w swoich statystykach dodawania wszystko pisze, a na samej dole jest zsumowane ile oczekuje na weryfikacje, ile odrzucono i ile punktow się zdobylo.

mania19

A, faktycznie jest napisane na dole XD Dzięki wielkie!

Dear_Prudence

Spoko :)
Ciesze się, że pomoglam :)

mania19

Kto "pisze"? ;p

ZSGifMan

Oj cicho :p jest napisane no :)

mania19

:)
Pssst!

Już jestem: ciiichooo ;)

ZSGifMan

Przecież ja nic nie mówię :)

mania19

Przecież ja też :)

ZSGifMan

To milczymy :p

Dear_Prudence

Masz 1026 oczekujących
http://www.filmweb.pl/user/Dear_Prudence/createdContribsDetailStats

mania19

:O

Łoojesu!

ZSGifMan

Ale to nie moje :D

Ej, myslisz ze ten ma błąd w nazwie roli czy to imie ,,Pyschic? :P
https://www.imdb.com/title/tt5310130/?ref_=fn_al_tt_1

mania19

Wiem, że nie Twoje ;) tylko Prudence.

To musi być byk i wygląda na to, że dosyć częsty:
https://www.google.com/search?q=pyschic&oq=pyschic

ZSGifMan

Troche lipa :)

mania19

A co to za korona?

Kate_Bennet

Aufoweryfikacja.

mania19

Sama se weryfikowała? Nie, ten bot chyba.

Kate_Bennet

Filmweb, mi tak tez weryfikuje daty co jakis czas.

ZSGifMan

mnie tam obojętne czy leży tydzień czy 5 m-cy, faktycznie ostatnio jakby więcej robią, niejaki cold_dog sporo mi zaakceptował ;-) także spoko nie narzekam, nie liczę na nagrody (jeśli w ogóle jest tutaj coś takiego)

Kinokio

Jakie 2lata? Przeciez mozna podac link do poprawionej kontrybucji do weryfikatora, ktory ja odrzucil i sprawdzi ja poza kolejka.

mania19

Ale jak "poprawka" miał na myśli coś na stronie?
To wtedy nowa i czekaj na... siwe włosy ;p

ZSGifMan

A no wtedy to niestety trzeba poczekac :)

mania19

To już szybciej trawa rośnie...

ZSGifMan

U mnie w ogrodku na pewno.

mania19

Aha!
Ja mówiłem, że mam sto w kolejce, ale to 108 to mam dodane.
Czeka i wisi mi... jednak 117!

ZSGifMan

Mi wisi 316 ale zaraz będzie wisiec wiecej bo cos dodam :D

mitrus80

Ale odrzucono Ci ja najpierw?

mania19

pomyliłem zagadnienia tą poprawkę wstawiłem i jest ok, ale miałem inną odrzuconą którą poprawiłem i chciałem dodać ale jakiś limit mnie ogranicza i mogę dopiero jutro (to było dzisiaj w nocy)

mitrus80

Bo w obsadach jest limit jedna dziennie. Jesli byla odrzucona i wyslesz ją jako nową to wyslij link do weryfikatora, który Ci ją odrzucił to sorawdzi Ci ją poza kolejką.

mania19

no ja dodaję tylko obsady jak coś zauważę bo to dla mnie najprostsze ;-)

mitrus80

Ja najbardziej lubię opisy, fabuły i biografie/życiorysy, ale to podobno najgorsze z możliwych i coś w tym chyba jest, bo takie to czekają u mnie nie krócej niż rok! A zazwyczaj półtora...

ZSGifMan

Mnie sprawdzają opisy z marca '17, wtedy jedyny raz to robiłem, z 10 złożyłem, na razie mi odrzucają, ale z sugerowanymi poprawkami...
Tylko mi się nie chce jakoś tego poprawiać i składać. :P
Codziennie dodaje 1 nowy film, i to tyle ;)