Mam pytanko, to tak celowo? A na poważnie to wprowadzono zmiany w stylu wyświetlania tekstu? Bo nie wiem czy ten koszmarek to efekt pracy informatyków filmwebu czy też reinstalacji chrome... Bo dziwi mnie, że jeszcze nikt nie rzuca cenzuralnymi słowa, a o ile filmweb powoli stawał się do zniesienia to znów pojawiła się wołowa czcionka...
Chociaż nie zmienia to faktu, że inne strony wyświetlają się normalnie, zatem tak czy siak to efekt "profesjonalnego" wykonania nowej odsłony filmwebu...
Miło. Sam sobie sprawdziłem. Że od razu na to nie wpadłem. I o ile na innych przeglądarkach wprawdzie wygląda kijowo, ale nie aż tak xD
Najwidoczniej nowe chrome nie lubi filmwebu... I wróciliśmy do punktu wyjścia, że nie da się na to patrzeć, i wszystko się rozjeżdża, z tym, że rozjeżdżać chyba nigdy nie przestało, ech. /me sad panda is sad :(
Ja mam chrome i nic mi się nie rozjeżdża.Spróbuj zmienić rozmiar strony w ustawienia --> wygląd.Ja mam ustawione na 980px.
hmm, nie wiem, nie widzę tego w ustawieniach, później popatrzę, bo się trochę pozmieniało... Nie zmienia to faktu, że to efekt "profesjonalnego" wykonania nowej odsłony, bo jakoś profil wyświetla się normalnie, ale strona główna, forum, strony filmów to jakiś koszmarek - wielka gruba czionka -, w rezultacie czego całe menu się nie mieści, i tak FWM Magazyn wylatuje xD
BTW: Wygląda to jakby był aktywowany jakiś tryb dla niedowidzących, ale z moim wzrokiem wszystko w porządku...