Czy wam dzisiaj też nie działa poprawnie program TV?
Nie można wejść w kolejne dni, kliknięcie ulubione kanały powoduje zniknięcie wszystkich itp.

MichCorleone

Mnie nigdy poprawnie nie działał, nigdy ulubione się nie zapisały, zawsze wyświetla się tak, jakbym tam pierwszym raz był.
A przesuwanie do kolejnych kanałów zaraz go "zawiesza".
Więc się nie wypowiem w powyższym pytaniu... :P

MichCorleone

Tak, dokładnie to samo sie stało u mnie. Wczoraj działał, dziś szlag go trafił. Może psują co parę dni jedną z funkcji żebyśmy mieli o czym pisać ?

Brumhilda

Przynajmniej wiem, że to nie jest wina mojej przeglądarki. W tej sytuacji pozostaje nam cierpliwie czekać.

MichCorleone

Sprawdziłem, nic nie działa, nie ma efektu po kliknięciu na dowolny przycisk.
http://imageupload.co.uk/images/2018/03/17/IMG_20180317_104309.jpg

Montago

Dziękuję za info. Pozdrawiam

MichCorleone

W wersji mobilnej w ogóle nie pokazuje się sekcja programu. Na 3 przeglądarkach w telefonie sprawdziłem, nie ma efektu po kliknięciu na ikonę, lub strona zawiesza się, trzeba odświeżyć by inne funkcje ruszyły.

Może nadchodzi weekendowa "dobra zmiana" w działaniu i wyglądzie programu :P

Montago

Są jednak osoby którym ponoć wszystko działa poprawnie

MichCorleone

To tak jak z sekcją znajomych.
U jednych widzisz wszystko normalnie, u innych są tylko "cykliczne_baranki" od null'a...

To cały urok (a raczej "urok" w sensie klątwy) Filmwebu... :P

MichCorleone

Ja tam czekać nie zamierzam - jeszcze dziś się dowiem co leci w telewizji ;) Są inne programy, polecam WP.

Brumhilda

Tzn. ja i tam mam wszystko ustawione na 12 dni do przodu więc mogę poczekać:-) Chciałem tylko wiedzieć, czy problem dotyczy tylko mnie. Chociaż Pani Kate twierdzi, że Jej działa poprawnie

MichCorleone

Ja widzę program ale gdy klikam na zakładkę "ulubione" to wszystko znika. Bez tej zakładki cały program jest dla mnie bezużyteczny i niewygodny. Mam najnowszego firefoxa.

Brumhilda

Dzisiaj przed otworzeniem firefoxa nastąpiła u mnie jego aktualizacja. Ale na Chrome też nie działa więc to nie jego wina

MichCorleone

Mi działa poprawnie.

Kate_Bennet

A próbowała Pani wchodzić w inne dni jak dzisiaj? Np. jutro:-) Albo kliknąć w przycisk filmy? Mnie po naciśnięciu znika wszystko. Mam tylko białą tabelę.

MichCorleone

Wszystko mi działa w programie tv.

Kate_Bennet

to ma Pani szczęście, bo nam tj. mnie, Montago i Brumhildzie nie działa. Mogłaby Pani napisać co kryje się pod słowem "wszystko"?

MichCorleone

https://sjp.pwn.pl/slowniki/wszystko.html w programie tv

Nie musisz pisać do mnie "Pani".

Kate_Bennet

Nie muszę ale mogę. Za to widzę, że muszę uściślić że miałem na myśli funkcjonalność programu TV a nie aspekt językowy.

MichCorleone

Tzn. klikam po kolei różne funkcje w programie tv i wszystkie one mi działają.

Kate_Bennet

Ok nie drążę już tematu. Z tego wynika, że nie każdemu one nie działają

MichCorleone

Mam przeglądarkę Opera.

Kate_Bennet

Dziękujemy za informację

Kate_Bennet

Nie lubisz per Pani?

KRCK

W internecie? Po co?

Kate_Bennet

W sumie tak, ale jakoś nigdy nie było mi z tym wygodnie.

Kate_Bennet

Choćby po to by nie pogłębiać rosnącej obcesowości, opryskliwości i nieokrzesania poza Internetem.
Śmiem twierdzić, że mamy tutaj do czynienia ze swego rodzaju sprzężeniem zwrotnym.

MichCorleone

Coś w tym jest niestety.

MichCorleone

W świecie anglojęzycznym nikt sobie nie "panuje" i jakoś nie widzę, żeby Wielka Brytania cofała się do epoki kamienia łupanego.

(Tzn. może ostatnio się i cofa, ale z zupełnie innych powodów, bo i język inny u cofających.)

MichCorleone

Ch0lera (by nie powiedzieć gorzej) ! Dzisiaj program też nie działa poprawnie. To przestaje być śmieszne.
Nie da rady wejść w inne dni jak dzisiaj. Po naciśnięciu na np. ulubione czy filmy wyświetla się pustka, biała tabela.
To samo na firefox jak na chrome.

MichCorleone

Ale z tego co widać mają tak tylko dwie osoby. Reszta albo nie ma problemu albo nie używa tej funkcji. Nie będą naprawiać dla dwóch osób :))

Brumhilda

W wątku wypowiedziało się sześć osób z czego połowa definitywnie potwierdziła "awarię", więc nie wydaje mi się aby to był jakiś marginalny problem.

MichCorleone

No to będę siódmy i dodam, że mi też źle działa.

MichCorleone

ósmy - to samo i to w dwóch różnych miejscach, na różnych przeglądarkach - NIE DZIAŁAJĄ ULUBIONE. Swoją drogą FW mógłby przynajmniej forum na swój temat potraktować poważnie.

voleon

Okazuje sie że ten program był dla mnie niezbędny :(( Oby go naprawili.

MichCorleone

Mnie również od wczoraj źle działa.

MichCorleone

I u mnie występuje błąd... Nie można ustawić żadnych filtrów, a bez tego program dla mnie bezużyteczny...

Turgan

Zastanawia mnie czemu Pani Kate jako jedynej jak na razie "wszystko działa poprawnie"

MichCorleone

michcorleone, zapewne ten algorytm przestał współpracować z przegladarkami chrome i firefox'a . Mi na tel w mobilnej wersji działa opcja wyswietlająca program na nastepne dni a na wymienionych przeglądarkach nie :białe puste tło kiedy kliknę filtr "ulubione" lub też "jutro" "pojutrze" itp

djadamus

Tylko żeby to się nie skończyło konkluzją taką, że program generalnie działa dobrze a nie działa poprawnie TYLKO na Firefox i Chrome, więc jest to wina tych przeglądarek które nie umieją się dostosować do filmwebu

djadamus

Zgadza się djadamus. Na androidzie działa. Niestety ten program z aplikacji nie jest już tak czytelny i fajny jak program który można oglądać w laptopie na win10. Po cichu liczę że ktoś z redakcji korzystał z niego na firefoxie i będzie mu zależeć.

MichCorleone

Do tej pory nie narzekałem na program Filmwebu. Ale dzisiaj (wczoraj nie miałem potrzeby sprawdzać) nie działa. Nie mogę przejść na inny dzień a przy kliknięciu w "chcę zobaczyć" albo "ulubione" wszystko znika. Sprawdzałem na Operze i Google Chrome.

MichCorleone

Ja tam mam program tv w telefonie telemagazyn można sobie ustawoć przypomnienie o filmie np 10 min przed emisją program fw jest słabiutki.

MichCorleone

NAPRAWILI !:))

Brumhilda

Taak, też się cieszę :-))