Chciałbym wiedzieć jak długo trwa dodawanie filmów do bazy. Miało być 7 dni, potem 7 dni roboczych, czyli w zasadzie 9, a ja czekam juz 11 i nic. Po prostu nie wiem czy mam dodawać jeszcze filmy do bazy bo nie chce dostac czesc punktow na jeden miesiac a czesc na drugi

Misiu

Misiu,
11 dni to i tak nieźle. Ja wysłałam ostatnio w połowie sierpnia i jeszcze nic się nie pojawiło. Wcześniej wysłałam w czerwcu i pojawiło się dopiero w sierpniu.
Ale tłumaczę to sobie tym, że FilmWeb jest zawalony pewnie takimi materiałami i straram się byc cierpliwa.
Nie obrażaj się na nich, Misiu.
Pozdr.

Misiu

odp. Misiu + Nostromo
Dziś, to jest 19 września, dodawano do bazy filmy z 2 i 3 września, czyli sprzed 16 dni. Teraz będzie Ci łatwo policzyć, kiedy być prawdopobnie będą dodane twoje filmy.
Jak film, który był wpisany w sierpniu nie został wpisany jeszcze do bazy, to mógłbyć on odrzucony. Ja tak miałem. Napisałem do redakcji z drobną reklamacją, tłumaczącą, dlaczego te filmy powinny znaleźć się w bazie. Nostromo zrób tak samo. Potem będziesz pewnie musiała je wpisać jeszcze raz, ale zostaną dodane poza kolejnością.
A jeszcze pozostaje otwartą kwestią jak długo trzeba czekać na dodanie osób. Ja dodałem parę na początku sierpnia, i na razie cisza. Wszystkie te opuźnienia są spowodowane zapewne wakacyjnymi urlopami i myślę, że z czasem wszystko wróci do normy.

Lord___Sidious

re:
niby masz racje, ale ja powpisywałam nie filmy, tylko OSOBY!!! Ale poprzednio też czekałam tak długo i w końcu po tym dłuuugim czasie pojawiło się wszystko.

Nostromo

re: re:
Masz rację. Ja także wpisałem kilka osób, jeszcze gdzieś w sierpniu (na początku i końcu). Ale na razie przestałem. Bo chyba osób na razie nie sprawdzano. A póki co pewnie Redakcja sprawdza filmy, no a teraz szuka jeszcze śladów po irytku. Ja np. na razie czekam z wpisywaniem następnych osób, choć mam już zebrane dane. Jak coś się ruszy, to je wpiszę.

Misiu

nowy
Ja jako od niedawna nowy uzytkownik fw wysyalem od 10 wrzesnia. Dzisiaj jest 22 wiec nie mam co liczyc ze do konca miesiaca sie pojawia.Ale to mnie uspokoiliscie bo juz myslalem ze odrzucili czy cos takiego.Pozdrawiam

Saint

I co ? Dodali w końcu ?

Misiu

na weryfikację danych osoby czekasz ponad rok, chyba że w międzyczasie umrze to sprawdzą szybciej ;)

cold_dog

Niekoniecznie. Mamy w bazie osoby żyjące grubo ponad 100 lat. Tylko u nas oczywiście. Poszukaj ;)

Beeshop

Wierzę bez szukania :) Mimo wszystko śmierć ułatwia weryfikację :)

cold_dog

dowód: http://www.filmweb.pl/person/Carrie+Fisher-4788

cold_dog

Śmierć lub nagrody (które czasem idą w parze).

Beeshop

Ja mam film dodany w sierpniu i dwa w październiku i nie ma ich na liście najdłużej oczekujących. Co jest grane?

r_cohle

U mnie gta san andreas, call of duty i dragon age. Nie wiem jak u innych.

Beeshop

Ja gram w "The Crew", multi "Black Ops 3" i multi "AC III" .

Beeshop

To jakieś gry, ta? Nie można po prostu odpowiedzieć na pytanie w sposób normalny? Chryste.

r_cohle

odpowiedzieli, zapytałeś się, co jest grane, zatem użytkownicy powyżej udzielili odpowiedzi w co aktualnie grają... Nie rozumiem twoich pretensji. Kłania się precyzyjne formułowanie pytań....

Herushingu

nie wysilaj się. nie czytałem.

r_cohle

/sadpanda is sad :(