bardzo mnie to ciekawi skąd i dlaczego wypowiadacie się na filmweb pod tajemniczą nazwą Nazgul, albo Beeshop? babska ciekawość wiem ale jeżeli chcecie zdradzić swoją mroczna tajemnicę to piszcie!
Kiedyś musiałem się gdzieś zarejestrować.
Z braku pomysłu na nick zerknąłem na płytę instalacyjną do monitora(tak tak to było za czasów windy 98 albo 00) i zobaczyłem nazwę miejscowości, w której mieścił się jakaś ich siedziba czy punkt serwisowy :D Wpisałem to zadupie i tak się ciągnie za mną w różnych miejscach...
Tomek + 2 pierwsze litery nazwiska + "1", bo na o2.pl było zajęte, a chciałem mieć wszędzie tak samo
a moja ksywka chyba od niczego nie pochodzi xdd znaczy wpadam na to, zeby taka zorbic xdd jest takie anime co ma w naziwe ayashi ale nie stad to wzielam xpp interesuje sie jaonia i jakos tak wzielam xdd
Brałeś kiedyś udział w quizie biologicznym... komisja pokazała ci zdjęcie lisa a ty powiedziałeś, że to szakal...
Wszyscy cie wysmiali a ty w swojej skarconej głowie uroiłeś sobie nowe stworzonko - lisoszakala... opisałeś go szeroko na wikipedii i przyjąłeś takową nazwę na filmwebie... a skaza na umyśle się powoli goi... powoli...
Akurat na wikipedii jest skandaliczny byk, bo lisoszakal to nie kolpeo...to dwa różne dzikie psy.
Akurat lisa z szakalem ja nie pomylę...Ty tak, ja nie.
ot co...:-) Tyle ode mnie...
http://en.wikipedia.org/wiki/Pampas_Fox
tu kolo nie ma byka- wikipedia anglosaska...
lisoszakal to gatunek jak lis, wilk, kojot, szakal, dingo...a ja to lisoszakal!
Rozjaśniłem nikły kaganek twego umysłu?? ;-)
nie dziękuj...nie po rękach...:-)