paradoksalnie, ten opis jest bez sensu. To kiedy właściwie mamy umierać skoro filmu cały czas nie widzimy?
A nie wiem czy wiecie, ale statystyki mówia iz wskaźnik umieralności wśród polaków się zwiekszył od kiedy fw wprowadził ten opis, moze to tylko zbieg okoliczności, ale ja zapobiegawczo klikam tylko "na pewno obejrzę" , bo lepiej dmuchać na zimne :)
Też się z tym zgadzam. Powinni zmienić ten opis na coś innego, ponieważ ten jest taki zniechęcający i dużo osób przez to nie chce w niego klikać. Nie wierzę w klątwy, ale i tak na to nie klikam i jak bardzo chcę zobaczyć film to klikam "na pewno obejrzę".
Czepiacie się... jak Wam się nie podoba, to może napisalibyście, czym chcielibyście zastąpić owy tekst ? ;)
Dewan, są różne teksty którym można by było to zastąpić. A ten wpis, który obecnie jest, nie jest zachęcający i są osoby, które zwyczajnie nie chcą w niego klikać. Na przykład mogłoby być "oszaleję jak nie zobaczę" albo "zwariuję jak nie zobaczę". A tak to klikam "na pewno obejrzę" albo "muszę obejrzeć".
Mam pomysł na opis chęci zobaczenia filmu, a konkretnie "Jak nie zobaczę to się popłaczę" :D Co o tym myślicie xD
Masz rację.
No po prostu dziecinny ten opis jest.
Zwrócony chyba do 5-cio latek, którym w różowym najlepiej.
Nie jestem takową, dlatego nie klikam :P
Lepiej poukładajcie w tej sekcji filmy o równym stopniu "chcę zobaczyć" datami premier bo potem naprawdę ciężko cokolwiek znaleźć
A co do napisu:
równie dobrze można psioczyć na tło, ja na przykład nie lubię takich kolorów, mi by pasował niebieski i zielony o ! I nie łeb pełen filmów tylko głowa bo to zbyt prostackie
może po prostu odsiej to co naprawdę chcesz zobaczyć od tych, które mniej cię nęcą? ja wszystko ładuję do "jestem zainteresowana" a pod owym kontrowersyjnym hasłem mam raptem 4 filmy, z czego wszystkie mają swoją premierę w przyszłym lub 2014 roku
Ale przecież można wymyśleć coś lepszego. Większość chce, żeby ten opis został zmieniony. Już dużo czasu minęło odkąd został założony ten temat, a nadal nie zmienili tego opisu. Najwyższy czas zmienićgo na coś sensowniejszego.
10 osób na pół miliona chce to zmienić i mówisz o większości? :P Moim zdaniem jest okej i nie trzeba tego zmieniać.
"10 osób na pół miliona chce to zmienić"
O, a skąd takie dane? Jak chcesz się bawić w statystykę, to powinieneś podliczyć wszystkie głosy w tym wątku i dopiero na tej podstawie możesz szacować czy większości hasło się podoba czy nie ;)
Moim zdaniem hasło brzmi dość śmiesznie, kiedyś tak samo miałam opory używać tej opcji, ale teraz szczerze mówiąc mi to lata... ;)
Moim zdaniem, za przeproszeniem, w dupach wam się przewraca. Nie przesadzacie z tymi odyebanymi w kosmos problemami? Tak bardzo się boicie, że naprawdę umrzecie, jeśli nie zobaczycie jakiegoś filmu?
Cytuję posta z tego tematu:
"A nie wiem czy wiecie, ale statystyki mówia iz wskaźnik umieralności wśród polaków się zwiekszył od kiedy fw wprowadził ten opis"
No więc obawy są uzasadnione. Dlatego wolę nie zaznaczać tego opisu. Jeśli bardzo chcę obejrzeć jakiś film to klikam w cztery oczka, a nie pięć.
Nie pozostaje mi nic innego jak odpowiedzieć ci: LOL. Ktoś wynalazł tę informację na jakiejś pseudoinforamcyjnej stronie, a czubki^ w to wierzą. A wiesz, że po "samobójczej" śmierci Marilyn Monroe wzrósł odsetek samobójstw wśród ludu? Jaki z tego morał? Żaden. Ludzie, zachowajcie świeży umysł i trochę dystansu.
tu nie chodzi o przesądy, tylko o kretyński opis chęci zobaczenia filmu. Opis na poziomie przedszkolaka, ludzie czy wy macie 5 lat? Już wystarczający poziom debilizmu panuje na forum.
Czy on jest aż taki kretyński? Zależy od tego kto i co uważa za kretyńskie. Opis jak opis. Nie macie większych problemów?
Podaj w takim razie taki, który nie będzie twoim zdaniem kretyński i zadowoli wszystkich.
Opis jaki jest obecny powinno się zmienić. Czy ten kto je wymyślał nie potrafił wymyślić nic lepszego? Jest dużo fajnych pomysłów na opis chęci zobaczenia filmu, a obecny opis jest głupi. Na filmwebie są raczej dojrzałe osoby, dlatego należałoby zmienić ten dziecinny opis.
Nie wiem skąd pomysł, że filmweb to portal, na którym znajdują się głównie dojrzali użytkownicy.
A, i niby te pomysły, które podałeś są lepsze/mniej dziecinne?
I co to za różnica? Że nie ma tego strasznego i przerażającego słowa" umrę", które od samego słuchania sprawia, że człowiek dostaje dreszczy i mini zawału?
Widzę, że administratorzy filmwebu nadal nie chcą zmienić tego beznadziejnego opisu. Szkoda, bo propozycja którą podałem była dobra. "Zrobię wszystko żeby zobaczyć" byłoby w sam raz.
Sprawę należy potraktować poważnie, bo takie informacje mogą być prawdziwe. Jestem wdzięczny temu użytkownikowi, że nas ostrzegł, bo dzięki temu wiem, że już na pewno nie zaznaczę tego opisu jeśli nie zostanie zmieniony. A jak chcecie to możecie zaznaczać ten opis, ale dobrze radzę - ubiegajcie się o zmianę, bo ja uważam, że zawsze będzie lepiej, jeśli dadzą jakiś bezpieczniejszy opis.