może zmienicie ten opis chęci zobaczenia filmu na coś mądrzejszego?

beti

paradoksalnie, ten opis jest bez sensu. To kiedy właściwie mamy umierać skoro filmu cały czas nie widzimy?

Piotrek4

Rzeczywiscie, bardziej sensowne bylo by juz "zabije jak nie zobacze" :)

Piotrek4

Też mnie to zawsze irytuje. Lepiej "nie umrę, póki nie zobaczę"

beti

Oddaję mój głos w słusznej sprawie zmiany tego beznadziejnego opisu.

beti

A nie wiem czy wiecie, ale statystyki mówia iz wskaźnik umieralności wśród polaków się zwiekszył od kiedy fw wprowadził ten opis, moze to tylko zbieg okoliczności, ale ja zapobiegawczo klikam tylko "na pewno obejrzę" , bo lepiej dmuchać na zimne :)

beti

Też się z tym zgadzam. Powinni zmienić ten opis na coś innego, ponieważ ten jest taki zniechęcający i dużo osób przez to nie chce w niego klikać. Nie wierzę w klątwy, ale i tak na to nie klikam i jak bardzo chcę zobaczyć film to klikam "na pewno obejrzę".

looki14

Czepiacie się... jak Wam się nie podoba, to może napisalibyście, czym chcielibyście zastąpić owy tekst ? ;)

Dewan

Dewan, są różne teksty którym można by było to zastąpić. A ten wpis, który obecnie jest, nie jest zachęcający i są osoby, które zwyczajnie nie chcą w niego klikać. Na przykład mogłoby być "oszaleję jak nie zobaczę" albo "zwariuję jak nie zobaczę". A tak to klikam "na pewno obejrzę" albo "muszę obejrzeć".

Dewan

Może "zesram się, a obejrzę".

Rodion_

Nie no... widzę że błyszczycie pomysłowością ;)

Dewan

I poczuciem humoru. ;)

nemesisswan

Rzadkim...

Rodion_

Mam pomysł na opis chęci zobaczenia filmu, a konkretnie "Jak nie zobaczę to się popłaczę" :D Co o tym myślicie xD

użytkownik usunięty
looki14

Jestem za:D

użytkownik usunięty
looki14

haha i ja jestem za! :D

Rodion_

ta opcja byłaby akurat

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
looki14

Masz rację.
No po prostu dziecinny ten opis jest.
Zwrócony chyba do 5-cio latek, którym w różowym najlepiej.
Nie jestem takową, dlatego nie klikam :P

beti

Up. Up. Up.

beti

Lepiej poukładajcie w tej sekcji filmy o równym stopniu "chcę zobaczyć" datami premier bo potem naprawdę ciężko cokolwiek znaleźć
A co do napisu:
równie dobrze można psioczyć na tło, ja na przykład nie lubię takich kolorów, mi by pasował niebieski i zielony o ! I nie łeb pełen filmów tylko głowa bo to zbyt prostackie

beti

Zobaczę, nie zobaczę - i tak umrę. Whatever.

użytkownik usunięty
kangur_msc_CM

Racja:D

beti

może po prostu odsiej to co naprawdę chcesz zobaczyć od tych, które mniej cię nęcą? ja wszystko ładuję do "jestem zainteresowana" a pod owym kontrowersyjnym hasłem mam raptem 4 filmy, z czego wszystkie mają swoją premierę w przyszłym lub 2014 roku

użytkownik usunięty
beti

Popieram

beti

Nikt nie rzuci jaką propozycją jak miałby wyglądać zmieniony opis ?

crazy_race

"Zaraz oglądam"

beti

Jestem za. Specjalnie wyszukałem ten wątek, żeby to poprzeć.

beti

Popieram.

beti

Popieram z całego serca.

beti

A mi się podoba. Nie znacie się.

Dexterka_Morgan

Ale przecież można wymyśleć coś lepszego. Większość chce, żeby ten opis został zmieniony. Już dużo czasu minęło odkąd został założony ten temat, a nadal nie zmienili tego opisu. Najwyższy czas zmienićgo na coś sensowniejszego.

looki14

10 osób na pół miliona chce to zmienić i mówisz o większości? :P Moim zdaniem jest okej i nie trzeba tego zmieniać.

Dexterka_Morgan

"10 osób na pół miliona chce to zmienić"
O, a skąd takie dane? Jak chcesz się bawić w statystykę, to powinieneś podliczyć wszystkie głosy w tym wątku i dopiero na tej podstawie możesz szacować czy większości hasło się podoba czy nie ;)

Moim zdaniem hasło brzmi dość śmiesznie, kiedyś tak samo miałam opory używać tej opcji, ale teraz szczerze mówiąc mi to lata... ;)

beti

Moim zdaniem, za przeproszeniem, w dupach wam się przewraca. Nie przesadzacie z tymi odyebanymi w kosmos problemami? Tak bardzo się boicie, że naprawdę umrzecie, jeśli nie zobaczycie jakiegoś filmu?

aviatorka_06

Cytuję posta z tego tematu:

"A nie wiem czy wiecie, ale statystyki mówia iz wskaźnik umieralności wśród polaków się zwiekszył od kiedy fw wprowadził ten opis"

No więc obawy są uzasadnione. Dlatego wolę nie zaznaczać tego opisu. Jeśli bardzo chcę obejrzeć jakiś film to klikam w cztery oczka, a nie pięć.

looki14

Nie pozostaje mi nic innego jak odpowiedzieć ci: LOL. Ktoś wynalazł tę informację na jakiejś pseudoinforamcyjnej stronie, a czubki^ w to wierzą. A wiesz, że po "samobójczej" śmierci Marilyn Monroe wzrósł odsetek samobójstw wśród ludu? Jaki z tego morał? Żaden. Ludzie, zachowajcie świeży umysł i trochę dystansu.

aviatorka_06

tu nie chodzi o przesądy, tylko o kretyński opis chęci zobaczenia filmu. Opis na poziomie przedszkolaka, ludzie czy wy macie 5 lat? Już wystarczający poziom debilizmu panuje na forum.

beti

Czy on jest aż taki kretyński? Zależy od tego kto i co uważa za kretyńskie. Opis jak opis. Nie macie większych problemów?
Podaj w takim razie taki, który nie będzie twoim zdaniem kretyński i zadowoli wszystkich.

aviatorka_06

Opis jaki jest obecny powinno się zmienić. Czy ten kto je wymyślał nie potrafił wymyślić nic lepszego? Jest dużo fajnych pomysłów na opis chęci zobaczenia filmu, a obecny opis jest głupi. Na filmwebie są raczej dojrzałe osoby, dlatego należałoby zmienić ten dziecinny opis.

looki14

Nie wiem skąd pomysł, że filmweb to portal, na którym znajdują się głównie dojrzali użytkownicy.
A, i niby te pomysły, które podałeś są lepsze/mniej dziecinne?

aviatorka_06

Mogłoby być "zrobię wszystko żeby obejrzeć".

looki14

I co to za różnica? Że nie ma tego strasznego i przerażającego słowa" umrę", które od samego słuchania sprawia, że człowiek dostaje dreszczy i mini zawału?

aviatorka_06

Widzę, że administratorzy filmwebu nadal nie chcą zmienić tego beznadziejnego opisu. Szkoda, bo propozycja którą podałem była dobra. "Zrobię wszystko żeby zobaczyć" byłoby w sam raz.

aviatorka_06

Odnośnie Monroe --> "Efekt Wertera" http://pl.wikipedia.org/wiki/Efekt_Wertera

looki14

Nie łapię. Ty tak żartujesz, czy mówisz poważnie?

Dexterka_Morgan

Sprawę należy potraktować poważnie, bo takie informacje mogą być prawdziwe. Jestem wdzięczny temu użytkownikowi, że nas ostrzegł, bo dzięki temu wiem, że już na pewno nie zaznaczę tego opisu jeśli nie zostanie zmieniony. A jak chcecie to możecie zaznaczać ten opis, ale dobrze radzę - ubiegajcie się o zmianę, bo ja uważam, że zawsze będzie lepiej, jeśli dadzą jakiś bezpieczniejszy opis.

looki14

Jasne :)

looki14

Ale nie.Teraz serio.Żart czy głupota?