Ani żart ani głupota. Ja nie bagatelizuję sprawy i dążę do tego, żeby zmieniono ten beznadziejny opis. Toć to takie dziecinne, że głowa boli.
""A nie wiem czy wiecie, ale statystyki mówia iz wskaźnik umieralności wśród polaków się zwiekszył od kiedy fw wprowadził ten opis"
No więc obawy są uzasadnione."
Ok, to mogło być jeszcze w miarę śmieszne.Ale brnąc dalej w tą śmieszną teorię, tylko się pogrążasz, gdyż wszyscy widzą cię już nie jako żartownisia, tylko jako dziwaka.
Ja nadal uważam, że ten opis chęci zobaczenia filmu powinien być zmieniony. Dużo ludzi nie zaznacza niego ze względu na to, że jest kretyński. Większość osób wypowiadających się w tym temacie chce, żeby zmieniono ten opis, ale administracja ma w nosie użytkowników. W sumie to nic nowego.
ja myślę że zamiast tych punków "chcę zobaczyć" powinno się przywrócić normalne ocenianie ale system z tych ocen wyliczał by procenty jak bardzo film jest oczekiwany. Jak na GOL'u. I nie było by problemu.
Dokładnie. Niejednokrotnie boję się kliknąć, chociaż bardzo, bardzo chcę obejrzeć jakiś film. Zmienić to!