Otóż bardzo irytuje mnie fakt, że pomimo wskazania w profilu kin znajdujących się w moim mieście, portal siłą narzuca mi i wyświetla domyślnie tylko repertuar kin warszawskich kiedy przeglądam strony poszczególnych filmów. Nie można tego zmienić? Ja wiem, że warszawiacy mają skrajną tendencję uważania wszystkiego co ich za lepsze, ale funkcjonalności portalu to w tym wypadku bynajmniej nie poprawia, a tylko go psuje.
Mam prawo wyrazić swoją opinię na tym forum i nikt mi tego nie zabroni i nie sprowokujesz mnie tym infantylnym komentarzem. Nie podoba mi się to miasto i tyle.
Zwróć uwagę, że nie obrażam żadnej osoby mieszkającej w Wawie tylko samo miasto. I owszem mam takie prawo, bo kto bogatemu zabroni!
Miasto to jest wszystko to co się w nim znajduje. Czyli i budynki , ulice i przede wszystkim ludzie je zamieszkujący. Nie ma miasta niezamieszkanego, wiec obrażając miasto obrażasz również ludzi w nim mieszkających.
Idź już spać, bo chyba masz gorączkę.
" Nie ma miasta niezamieszkanego"
http://www.tvp.info/19822371/prypec-miasto-widmo-30-lat-po-katastrofie-w-czarnob ylu
Mały przykład, w Chinach jest ich o wiele więcej. Dobranoc.