Wiecie po jakim czasie głos zapisuje się do bazy danych? Dziś głosowałam na film, który ma 6.666 głosów, dlatego zwróciłam na to uwagę, że moja ocena nie podniosła liczby głosów.

mojekonto1

Minęło ponad 12 godzin i mój głos nadal nie zapisał się do puli głosów tego filmu. Dlatego ponawiam pytanie: po jakim czasie ocena użytkownika zapisuje się do bazy danych?

mojekonto1

Głosy możesz równie dobrze zapisywać do zeszyciku, gdyż na fw od jakiegoś czasu nie są zliczane (aktualizowane). Nowości pomimo dziesiątek (setek?) oddanych głosów nie mają nawet średniej, jak tu: http://www.filmweb.pl/film/See+No+Evil+2-2014-696275 Ekipa fw jest zbyt wyczerpana walką z adblockiem, więc nie spodziewaj się rychłej naprawy tego drobnego błędu.

mojekonto1

Kilka dni, do tygodnia. Po takim czasie zauważyłam swoje oceny przy tytułach, których nikt wcześniej nie ocenił.

mojekonto1

Prawdopodobnie coś się spieprzyło, bo od kilku dni nie nalicza głosów ani w filmach ani w grach. Licznik stoi.
Zawsze było tak, że na drugi dzień się zliczał głos.

mojekonto1

Na pewno ponad dwa dni, bo dwa dni temu oceniłem film bez żadnych głosów i właśnie sprawdziłem, że nadal jest bez oceny.
(Może też tak być, że np. jest uaktualnienie powiedzmy raz na tydzień, a więc dla kogoś może to być 6 dni, a dla kogoś innego 10 minut)

mojekonto1

wedle moich obliczeń do dwóch tygodni, co jest skandalem