Jakieś 3-4 dni temu dodałem prawie całą obsadę i twórców serialu "The Walking
Dead",dzisiaj zauważyłem że dodane materiały zniknęły z listy oczekujących i nie pojawiły
się w zaakceptowanych,ani w odrzuconych.
Pojawiła się natomiast na stronach Filmwebu cała obsada tego serialu-niestety nie
mojego autorstwa..
Kiedyś już miałem podobno sytuacje przy dodawaniu obsady do serialu "Blue Bloods",więc
przy najszczerszych chęciach z mojej strony trudno mi uwierzyć że to jest jakiś
przypadek,usterka serwera czy co tam można jeszcze wymyślić na ten temat..
Rozumiem że zbieranie punktów to tylko zabawa i nie walczymy o wycieczkę na
Maladiwy(chyba że ja o czymś nie wiem;),ale mimo wszystko miło by było wiedzieć, że czas
poświęcany na tworzenie materiałów do Filmwebu nie jest czasem wyrzuconym w błoto.
Prawdopodobnie mój temat nie spowoduje wyciągnięcia konsekwencji wobec winnego,ale
interesuje mnie czy chociaż się pojawi,a może zniknie tak jak moje kontrybucje..
werzy nie mają tkaich uprawnień, by zniknąć kontrę... Nic więcej w tym temacie nie wiem. Nie moja Ci to zasługa, że one zniknęły...
Ha, ja miałem zgoła odmienną sytuację - przy filmie "Duch walki" dodałem obsadę, a wer przy sprawdzeniu dodał pozycje, które pominąłem przez nieuwagę, dzięki czemu miałem kilka pkt więcej.
To musiał byc chyba jakiś uzytkownik ponieważ z tego co tam widzę to żaden wer nie ma punktów za ten serial. Chyba, że redakcja dodała obsadę i skasowała kontry, ale takie coś nie jest chyba praktykowane (sprawdza się poza kolejnością z tego co wiem).
Dam Ci radę klon81. Jeśli chodzi o obsady dodawaj sobie do starszych filmów. Wiesz ile tego jest na IMDB? Właściwie każdy mniej znany film ma ogromne luki w obsadach, tu mozna dodawać i dodawać i dodawać. Jesli zależy Ci na punktach to dodawaj obsady do starych i mało znanych filmów - tego Ci nikt nie ukradnie i nic Ci nie zniknie. Braków na Filmwebie jest MASA!. Ja od dawna lecę z obsadami przy jakichś chińskich i koreańskich produkcjach i wprowadzam poprawki przy filmach które widziałem (jest sporo błędów, ang. ról powpisywaych, dublli itp). Nowosci to olej, tu to i tak powprowadzają albo redaktorzy albo jakaś elita dodających :P
Nie wiem na pewno, co stało się z Twoją obsadą ale przypuszczam, że zniknęła dlatego, że została dodana do dubla "The Walking Dead" a dubel został skasowany.