Jeżeli w Filmwebie na stronie aktorni X.Y. jest napisane, że jest żoną aktora Y.X., a na jego stronie nie ma o tym ani słowa, to należy:
a) nie przejmować się, bo kogo to obchodzi ;)
b) poszukać na imdb informacji o związkach pana Y.X., zrobić kontrybucję i podac imdb jako źrdóło
c) zrobić kontrybucję i podać...
.. i charytatywnie. więc proszę na mnie nie krzyczeć ;)
http://www.filmweb.pl/User?id=33708 [www.filmweb.pl/User?id= ...]
czy na stronach filmu mozliwe sa powtórne zmiany obsady?
np. jezeli postac zostala zle napisana, lub ktos kompozytora pomylil z gosciem od zdjec to czy moge to jakos poprawic? co trzeba zrobic?
Ponieważ właśnie amatorsko zajmuję się kręceniem filmów, dlatego chciałbym dodać trochę swojej twórczości do katalogu Filmwebu.
Pytam się bo nieraz natknąłem się na film, który wogóle nie istnieje i pomyślałem sobie, że mogą to być właśnie amatorskie filmy.
Jak to jest? kiedy można zmieniać zdjęcia aktorów? Bo niektóre są takie obleśne, że nie mozna patrzeć. Jak to jest?
Zauważyłem, że nagroda, którą dodałem na strone filmu "Droga do zatracenia" 2003 : Dennis Gassner (nominacja) Oscar najlepsza scenografia Akademia Filmowa już jest, najprawdopodobniej ktoś pierwszy zamieścił ją na stronie scenografa, jak możecie to odrzuccie ją jak najszybciej, zaoszczędzę Wam roboty :)
Niektóre zdjęcia aktorów czy filmów są za małe i nie pasują do formatu 150 na 200, jeśli ktoś znajdzie lepsze to jak może je zamieścić do weryfikacji ??
nie mogę dodać nowego tematu na blogu,ani odpowiedzieć na nic.
kiedy już coś wpiszę to po wysłaniu pokazuje mi się białe okienko i nic się nie dodaje!
co mam zrobić??????