Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Rano dostalam przesylke od filmwebu. Myslalam ze cos porzadnego, ale nie. Stary film, ktory ma tylko jedna gwiazdke i jedna ocene na stronie. Chodzi o film "Latająca klasa" ( nie podano gatunku).
http://www.filmweb.pl/Film?id=128791 [www.filmweb.pl/Film?id= ...]

PRAWIE za kazdym razem jak chce dodac nowy temat na forum no i dodaje go i naciskam wyslij zamiast dodac to pojawia mi sie biala strona w tym okienku i nic nie mozna zrobic, jedynie cofnac!! czy ktos nie wie co jest nie tak?

Nie wiem, czy zauważyliście, ale na Filmwebie pojawiły się drobniutkie zmiany. Ot choćby nowe rozlokowanie oceny filmu i jeszcze te znaczki, czy film/osoba awansowała/spadła/bez zmian w danym miesiącu. Nie wiem, jak wam. ale mi się to podoba. Do naszego ulubionego Filmwebu wkradł się powiew świeżości. Oby więcej takich...

więcej

Nie chcę nic mówić, ale system nadal nie dolicza połówek, pomimo że od zmian minęło już sporo czasu. Kiedy możemy spodziewać się poprawek?

Nie moge odczytywac swoich blogow,jak wlaczam jakis nie widze komentarzy tylko temat a pod nim mam czarne pole i tak wszedzie jest BLAGAM o naprawienie i jakakolwiek pomoc techniczna... :(

Nie mam pojęcia jak mogę zmienić swoje hasło a to, które otrzymałam niedawno e-mailem jest zbyt trudne do zapamiętania. POMÓŻCIE!!!!

Piszą że moze to potrwać ze 2 tyg lub dłużej. Ale czemu tak długo? Czyżby jest zbyt mało weryfikatorów?

DLACZEGO NIE MOGE KOMENTOWAĆ NIC NA FILMWEBIE????PROSZE O ODPOWIEDZ W TEJ KWESTII

Wcześniej było 100razy lepiej, teraz jest beznadziejnie, oddajcie gwiazdki i wybór ocen z powrotem tam gdzie były!
Teraz jak są bezpośrednio pod tytułem filmu nie można się połapać, bałagan się zrobił...wszystko było w jak najlepszym porządku więc po co robić zmiany na gorsze, damn!

Chciałam się zapytać jak to jest z akceptowaniem plakatów, nie chodzi mi już o rozciąganie i dostosowywanie na siłę do wymiaru 150x200 bo chyba zrozumiałam na czym to polega i dodaję teraz prawidłowo przycięte plakaty. Chodzi mi mianowicie o pojęcie "złej jakości" i jak ją rozumieją weryfikatorzy? Czy to, że plakat ma...

więcej