Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Mam prośbę do weryfikatorów, o zwracanie szczególnej uwagi przy weryfikowaniu kontrybucji z czasem trwania filmów, gdzie scenografem był Cedric Gibbons. Wprowadzający dane wstawiał po numerze spację i po akceptacji nie pojawia się w oknie na górze czas filmu.
Prosiłam autora o poprawienie kontrybucji, ale bez...

Za każdym razem, kiedy mam zaakceptować opis dystrybutora, ręka mi drży i z coraz cięższym sercem przychodzi mi naciśnięcie przycisku "akceptacja". Mam bowiem świadomość, że za bezrefleksyjne skopiowanie tekstu, praktycznie zawsze bez poprawienia błędów, od których roi się w opisach dystrybutorów, osoba dosaje 6...

Po pierwsze - czy jesli znajdę błąd w materiałach czekających na weryfikacją to mam zgłosić to odpowiednim osobą czy tez liczyć na to, że jak już przyjdzie czas ich sprawdzenia to weryfikator go (ten błąd) sam zauważy i nie zaakceptuje danej rzeczy?

Po drugie - proszę korzystajcie z możliwości 'komentarz' przy...

Czy mozna w jakis sposob usunąć tematy na własnym blogu? jesli jak, to jak? a jesli nie, to czy nie mozna by cos takiego zrobic?

Chciałem się was zapytać od czego zależy, że dana osoba może weryfikować?? O liczby punktów (a jeśli tak, to od ilu), od tego, co sama dodaje, czy jeszcze od czegoś innego ??

Przepraszam z góry ,że czytacie 100 raz to samo pytanie, ale ja niechce na Was najeżdżać ,czy coś innego. Chciałbym się kulturalnie dowiedzieć ,dlaczego tak długo się sprawdza wszystko? Wiem ,że jest mało weryfikatorów ,ale przecież w przypuśćmy 2 godziny można mase materiałów sprawdzić. Czy AŻ tyle jest materiałów...

Ja nie wiem kto sprawdza te wszystkie rzeczy dodawane do filmów ale już kilka razy widziałem takie bzdury jak na przykład to że aktor był narratorem w filmie ROK PRZED SWOIM URODZENIEM !!! Oto przykład : http://www.filmweb.pl/Liev,Sch ...
Zobaczcie jak ci ludzie z Hollywood potrafią jeszcze się nie urodził a już...

Czat, najnowszy "bajer" na FilmWebie, chyba się nie psrawdza. Ilekroć nań zaglądam widzę osób zero, czasem jedną-dwie - a zaglądam o porach różnych. Dlaczego nie korzystamy z czata?

się zapytać o czat. możliwe, że niktna nim nie bywa, ponieważ jest to niemożliwe. od kilku dni próbuję się na niego dostać, ale coś mnie nie chce połączyć i podejrzewam, że nie jest to spowodowane jakąkolwiek wadą mojego komputera.

Cieszę się, że Filmweb wprowadza zmiany. Głównie na lepsze;)
Czekam kiedy zajmiecie się działem nagród, bo panuje tam niezły bałagan. Gorzej, że wiele propozycji jest już przestarzałych, np. Nagroda Państwowa NRD; inne z kolei się dublują: "najlepsza scenografia"; no i wielu aktualnych kategorii nie można znależć,...

więcej