Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Znowu coś jest popsute - tym razem nie można zmienić miejsca zamieszkania. Mapa, na której można sobie wybrać swoją lokalizację, na chromie jest nieklikalna, a w IE jest z tyłu okna, w dodatku przesłonięta reklamą. W ogóle co to za durny pomysł z tą mapą, czemu nie można zwyczajnie po ludzku wpisać swojej lokalizacji?

Przeglądając od godziny 00.00 do 06.00, listę filmów, które chce się zobaczyć a które lecą w tv, nie wyświetlają się żadne pozycje[nawet jeżeli takowe są], bo wasz system liczy ten czas, jako wczoraj. Znalazłem w tv film, który chcę zobaczyć, a do którego została jakaś godzina i nie było go na liście,. Dopiero jak...

Za zaakceptowanie 37 moich kontrybucji bootem :)
Jakże przyjemny prezent w taki dzień :)
Teraz moje popołudnie będzie jeszcze milsze :)
Dziękuje :)

Chciałabym wylać żale: niech ktoś coś zrobi z reklamą Renault! Skoro już zmuszacie użytkowników do wyłączenia adblocka, to bądźcie ludźmi i upubliczniajcie reklamy, z którymi da się żyć. Nie każcie słuchać głośnego, samowłączającego się filmiku po każdym odświeżeniu strony, w moim odczuciu (pewnie nie jestem...

O, zainteresowałem szanownego pana?
To może tym byś się zajął:
http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Niewybaczalne+niedopatrzenie,50698 7#post_15799660
skoro Cię paluszek swędzi i nie masz nic lepszego do roboty, co?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Czasami ogladam filmy, ktore kojarza mi sie z innymi. Lub odwrotnie - chcialabym obejrzec cos podobnego. Jest wiele watkow pod filmami "znacie podobne filmy" gdzie niektorzy z nas wspisuja swoje propozycje. Chcialabym aby taka opcje wprowadzic na stale - tzn. "podobne" gdzie kazdy z nas moglby wpisac podobne filmy (lub...

więcej

Witam,

Od kilku dni mam problem z ocenianiem filmów. Po wybraniu odpowiedniej ilości gwiazdek pojawia się kręcące kółko ładowania. Po odświeżeniu strony dalej film nie ma oceny, Zalogowanie na nowo nie pomaga. Próbowałem już na 3 przeglądarkach internetowych. Czy ktoś poradził sobie z podobnym problemem? Z góry...

Banda amatorów, zwykłe tematy usuwają po paru godzinach a spamu nie ruszają przez wiele dni. Zróbcie coś z tymi chińskimi trollami bo te ich domki i krzaczki wyrastają wszędzie gdzie popadnie.