Hej :)
Kiedyś na profilu mogłam znaleźć wszystkie posty, które kiedyś wstawiałam ale teraz nie wiem gdzie szukać tej opcji i/lub czy jeszcze ona "występuje"? Mała podpowiedź, proszę?
Jak wyżej.
Jak myślicie czy jest na to choćby cień szansy? Co by się musiało stać... wyraźne zmniejszenie liczby użytkowników, kasowanie kont, brak aktywności dodających... odsprzedanie portalu?
Nadal mam wrażenie, że ta zmiana zaraz zostanie cofnięta i opisana jako żart. Za każdym razem jak wchodzę na profil...
Czemu teraz wchodząc na profil nie pojawia się pierwsza AKTYWNOŚĆ, a jakieś durne zestawienia ulubionych filmów i najwyżej ocenianych. Czy da się to jakoś zmienić w ustawieniach? Normalnie to jakaś tragedia jest...
Mam taki przykład:
Film jest z Gruzji i ma w oryginale "Tytuł gruziński", a "Tytuł międzynarodowy" po angielsku.
W bazie Filmweb figuruje "Tytuł międzynarodowy" jako oryginalny, a "Tytuł gruziński" jako przypisany Gruzji.
Jeśli chcę teraz usunąć atrybut "oryginalny" z "Tytułu międzynarodowego", to nie mogę tego...
W opisie filmu jest info że dzisiaj można go zobaczyć w TV na planete+ o 23:05
http://www.filmweb.pl/film/Renegaci-2017-741192
W programie TV zaś można przeczytać że dzisiaj będzie program dokumentalny o takim tytule.
Jakiś błąd bo zbieżność tytułów ale wypadałoby nad tym popracować.
O co chodzi z tymi słupkami na profilu? Co to mają oznaczać te liczby? Suma filmów które widziałem? Coś się nie zgadza.
To, że na FW są równi i równiejsi chyba nikogo nie dziwi, ale mam jedno pytanie- jaka grupa osób może przedpremierowo oceniać filmy?
Chcąc obejrzeć jakieś bardzo słabe G, posortowałem filmy z zakładki "Chce zobaczyć" wg najniższej oceny społeczności i na pierwszym miejscu pokazał mi się "Venom" (2018) z 2 głosami i...