Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jestem tu od 10 lat i już mam dość rego syfu; dzisiaj zajrzałam do swojego bloga i chciałam przeczytać komentarze do postów, ale... nie mogłam ich znaleźć; fizycznie istnieja jako informacja na liście postów, niestety klikanie w linki do komentarzy powoduje odsyłanie do wpisów; coś źle robię, czy to znowu nowa funkcja...

więcej

Horror
743
Komedia
392
Thriller
323

W ogóle to się nie zgadza, z każdego tego gatunku mam ponad 1000 pozycji. W ogóle jakiś licznik na tym portalu pokazuje coś dobrze? Tak samo jest z punktami za kontrybucje w tabelce i na głównej pokazuje inaczej i nie wiem jaka jest moja rzeczywista ilość punktów, może ktoś...

więcej

Epizod ,główna ,zwykła

Jak są dwie lub więcej ròl klikamy epizod ?

Niech Pan przestanie narzekać na nasz kochany portal. Pozdrawiam serdecznie.

Kiedy można spodziewać się kolejnych zmian, 11 maja wprowadziliście dwie mało znaczące funkcje i użytkownicy czekają na kolejne. Chociaż podstawy:

*wyszukiwarka filmów w profilu. Serio żeby zobaczyć jak ktoś ma oceniony dany film trzeba szukać gatunkami?
*rozszerzenie liczby filmów na stronie z 25 do 50 i 100 jak...

więcej

Ale czemu nie można wyświetlać na swoim profilu - "ostatnio obejrzane", błagam tylko ta jedna opcja i będzie prawie okej...

Wcześniej było wszystko przejrzyste i czytelne - teraz przerost informacji których nie szukam a to co potrzebuję jest ukryte - czy mogę dostać poprzednie menu, które było czytelne ?
ps. by Was szag trafił

Dlaczego do filmografii Ty'a Penningtona, Prestona Sharpa, Tracy Hutson, Constance Ramos, Paige Hemmis, Eda Sandersa (III), Eduardo Xola, Paula DiMeo i Michaela Moloney nikt dodał jeszcze programu "Dom nie do poznania"? Do przecież dzięki niemu stali się naprawdę znani i lubiani. Brakiem w ich filmografii zostali przez...

więcej

Kilku weryfikatorów wpadło na pomysł stworzenia nowego, udoskonalonego FAQ. W tym miejscu chcielibyśmy prosić Was o pomoc. Chodzi o konkretne przykłady co w nim umieścić. Kilku userów ma na swoich stronach opisane rzeczy, których nie ma w FAQ a należy się do nich stosować. Prosimy o wrzucanie w tym temacie właśnie...

Dodałem tytuł filmu fabularnego na filmweb już jakiś miesiąc temu i nadal czeka na weryfikację... Ludzie ,ile moża?!! Szybko wpiszcie tytuł w Google i podejmijcie decyzję - akceptuję/odrzucam zamiast trzymać ludzi w niepewności :(