Kiedyś powiadomienia były na górze, między wyszukiwarką i nazwą użytkownika. Teraz muszę najechać na swoj portret, poczekać aż otworzy sie menu, kliknąć na zakładkę powiadomienia i dopiero na powiadomienie. PO CHOLERE? Slyszeliscie o czyms takim jak UX? Zyskaliscie dzieki temu kawalek pustej czarne przestrzeni, brawo.
największa i najlepsza baza filmów i gier w Polsce, bo stworzona przez użytkowników
którzy przez swój wkład czują się uwiązani do tej strony, bez względu na wszystko
świetny pomysł, a w zamian nawet nie musicie się odpłacać, nie ma żadnej symbiozy. nie bierzecie pod uwagę naszego zdania, licząc, że przywykniemy do...
Mam problem. Nie mogę zmienić zdjęcia profilowego. Dziwne, bo jeszcze wczoraj mogłem. A w ustawieniach profilu wszystko wydaję się być w porządku.
https://ssl.filmweb.pl/settings
Drogi Filmwebie, Zamiast rozwodzić się nad nic nieznaczącymi newsami lepiej zajmij się odblokowaniem możliwości oceniania filmów "The Most Hated Woman in America" i "The Discovery", które dawno miały już swoją premierę na Netfliksie. Skandal!
Zauważyliście, że w programie tv na FW stacja AXN przesunęła się do przodu i jest za TVN ?
Jak dobrze pamiętam wcześniej był tam Puls