Szanowni webmasterzy i ty zarządzie. Jak można było dopuścić taką szatę graficzna do publikacji. Z całym szacunkiem ale strona filmwebu wygląda aktualnie jak wykonana na zaliczenie informatyki w 3 klasie gimnazjum. Poprzednia, moim zdaniem była OK, prezentowała się profesjonalnie, być może to kwestia gustu ale to co...
więcej
Kiedy chcę coś dodać, pojawia się taki oto komunikat: "Wystąpił błąd przy wykonaniu akcji. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, prosimy o zgłoszenie błędu."
Tylko gdzie to zgłosić? :)
Hej. Nie wiem czy ten temat nie był gdzieś już poruszany, jeśli tak to wybaczcie. Bardzo rzadko zaglądam na forum FW.
Ale do sedna. Mianowicie oglądałem niedawno ciekawy film dokumentalny HyperNormalisation: https://en.wikipedia.org/wiki/HyperNormalisation
i jak to ze wszystkimi filmami bywa, chciałem go ocenić na FW,...
Któregoś dnia odznaczyłem sporą ilość filmów, które miałem w tej sekcji, ale część z nich znowu powróciła i teraz nie mogę ich odznaczyć. Po odświeżeniu strony "chcę zobaczyć" jest znowu zaznaczone. Dotyczy to kilkunastu-kilkudziesięciu filmów. Te które zaznaczam po tym zdarzeniu dają się już normalnie odznaczać. Co...
więcej
Jestem juz bardzo dlugo zarejestrowanym uzytkownikiem filmwebu i pare razy poprawialem dane przy filmach i pytanie...gdzie sa moje punkty?dane/opisy zmieniono a punktow nie dostalem...co jest?
mam gdzies te punkty tylko na cholere zawracacie z tym dupe...tyle...
oraz... zal...