Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Pomocy :-/

Szanowni webmasterzy i ty zarządzie. Jak można było dopuścić taką szatę graficzna do publikacji. Z całym szacunkiem ale strona filmwebu wygląda aktualnie jak wykonana na zaliczenie informatyki w 3 klasie gimnazjum. Poprzednia, moim zdaniem była OK, prezentowała się profesjonalnie, być może to kwestia gustu ale to co...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Kiedy chcę coś dodać, pojawia się taki oto komunikat: "Wystąpił błąd przy wykonaniu akcji. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, prosimy o zgłoszenie błędu."

Tylko gdzie to zgłosić? :)

WItam

w bazie filmwebu nie ma filmu Drobne Zbrodnie 2017 prod. Netflix

Hej. Nie wiem czy ten temat nie był gdzieś już poruszany, jeśli tak to wybaczcie. Bardzo rzadko zaglądam na forum FW.

Ale do sedna. Mianowicie oglądałem niedawno ciekawy film dokumentalny HyperNormalisation: https://en.wikipedia.org/wiki/HyperNormalisation
i jak to ze wszystkimi filmami bywa, chciałem go ocenić na FW,...

więcej

Taka drobnostka.

Któregoś dnia odznaczyłem sporą ilość filmów, które miałem w tej sekcji, ale część z nich znowu powróciła i teraz nie mogę ich odznaczyć. Po odświeżeniu strony "chcę zobaczyć" jest znowu zaznaczone. Dotyczy to kilkunastu-kilkudziesięciu filmów. Te które zaznaczam po tym zdarzeniu dają się już normalnie odznaczać. Co...

więcej

Jestem juz bardzo dlugo zarejestrowanym uzytkownikiem filmwebu i pare razy poprawialem dane przy filmach i pytanie...gdzie sa moje punkty?dane/opisy zmieniono a punktow nie dostalem...co jest?

mam gdzies te punkty tylko na cholere zawracacie z tym dupe...tyle...

oraz... zal...

Chcę dodać film, ale po zmianie wyglądu fw nie wiem jak to zrobić, nie mogę znaleźć żadnego odpowiedniego odnośnika. Trochę to frustrujące, bo mam 2 łby, nie jestem żółtodziobem na tym portalu, a teraz w ogóle mam problemy z nawigacją na tej stronie. Ehh...