Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Nowa szata robi wrażenie, zdecydowanie pozytywne.
To co mnie trapi to padding-left i padding-right o wartości 15px w headerze.
Oczywiście dotyczy to tylko osób, które wybrały 'płynny layout (dostosowujący się do szerokości przeglądarki)' w opcjach. Bardzo drażni ten niedociągnięty do krawędzi ekranu czarny pasek....

więcej

Strona jest teraz mniej czytelna, poprzednia wersja była bardziej funkcjonalna i generalnie łatwiej było wszystko znaleźć, ale podejrzewam że nasze komentarze i tak nic nie zmienią i podobnie jak np strona empik.com wszystkie strony idą w stronę popkulturowej papki z większą liczbą obrazków a mniejszą tekstów pisanych,...

więcej

Pogrążacie graficznie coraz bardziej ten portal

Po raz pierwszy sie tutaj wypowiadam. Rozumiem, że chcieliście być nowocześni? Ale przecież byliście naprawdę spoko. Chcieliście "złapać" dzieciaki na tę "przewijankę" ? Kurna.

Witam. Czy zwykli użytkownicy mogą dodawać quizy na portalu? Jeśli tak to gdzie?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

http://www.filmweb.pl/film/Pastora%C5%82ka-1975-1357/dates

Ponieważ to polska data premiery to nie idzie jej ani usunąć, ani poprawić. Także można to gdzieś albo komuś zgłosić żeby to ogarnął?

Temat był już poruszany nie raz, ale z okazji niedawnych zmian w polityce dodawanych programów telewizyjnych uważam, że zrobił się znów aktualny. Skoro mamy już wieczorne show telewizyjne, które filmami nie są, a wręcz bywają emitowane na żywo, to co jeszcze trzyma Filmweb przed dopuszczeniem spektaklów Teatru...

- Powiadomienia nie znikają
- Ciężki dostęp do podstawowych funkcji (kliki się liczą dla właścicieli)
- Za duże zdjęcia a za mało tekstu (przez to wszystko jest tak sztucznie rozciągnięte, że się odechciewa korzystać)
- O beznadziejnym dostępie pisałem?
- NAJWAŻNIEJSZE- zgłaszałem dzisiaj ok 10-12 postów tych...