Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Zauważyłem że jedna odpowiedz przychodzi mi z opóU źnieniem np dwu minutowym.U was też tak jest ?

Witam. Ostatnio niechcący zalogowałam się na FILMWEB przez fb i teraz mam problem ze zmianą maila na moim koncie bo oczywiście wyświetla się, że mail jest już zajęty. Jak mam pozbyć się w takim razie konta, które założyłam tak jakby ponownie?

Zmieńcie ocenianie filmów. Pełno w sieci jest opinii, że na Filmwebie oceny są z kapelusza, w głównej mierze przez to, że trolle czy inne przygłupy oceniają filmy nawet jeśli ich nie obejrzeli. Oceniają na podstawie hejtu/hype'u.
Prosta sprawa: dajcie mini quiz uprawniający do oceny filmu. Zanim się odda głos, trzeba...

więcej

W chwili gdy Brando dołączył do czołówki nowego aktorskiego rankingu - został zaatakowany niskimi ocenami. O ile "Ojciec chrzestny", "Czas apokalipsy" czy "Tramwaj zwany pożądaniem" mają mnóstwo dziesiątek i trudno coś obniżyć - o tyle na mniej znanych produkcjach mocno to widać. Podam pierwsze z brzegu przykłady:
-...

więcej

Jestem ciekaw czy jak bym chciał żeby zablokowano mnie konto na forum toby kierownictwo strony to zrobiło ? Bo chciałem na własne życzenie tak to bym miał zablokowane a spamu nie będę przecież robił .Bo jak usuwanie konta tak długo trwa to może niech mnie zablokują konto tak jak spamerom co piszą głupoty jakieś w...

Wczoraj dostałem info, że znajomy skomentował moją ocenę. Wszedłem na to i jest puste miejsce tam, gdzie powinna być moja ocena i dyskusja na jej temat. Myślałem, że to coś z moją przeglądarką, ale tym czasem na drugim komputerze jest tak samo.

http://www.filmweb.pl/user/112591/videogame/613838#comment-651740

Coś...

więcej

Nie dość, że to chore bydle wszędzie łazi za mną, po tym jak olałam jego zaloty, to teraz odkąd mama mu zmieniła dostawcę internetu, zakłada po 50 kont dziennie i spamuje z nich pisząc obrzydliwe rzeczy na temat mojej anatomii. Czułabym się bezpieczniej, gdyby ten cżłowiek został uśpiony albo przekazany na eksperymenty...

więcej