Można oceniać ich rolę, ale jak oceniać ich za całokształt? Średnia ocen gry aktorskiej? Na profilu mimo że ocenilem wiele kreacji mam tylko serce przy Jacku Nicholsonie. Co robić?
Co was najbardziej wkurza na filmwebie ? Mnie najbardziej wkurza limit dodawanych materiałów dodam jeden materiał i już limit wyczerpany powinni to znieść przecież limit jest DZIENNY czyli wg mnie powinien być max do18,19.
Jak niektórzy tak szybko zbierają punkty ? np ktoś ma 160 pkt a dopiero początek miesiąca np Dewastator tak ma
Znowu jakieś paskudne zmiany w layoucie? Kiedy można się spodziewać rozwalenia wszystkiego już doszczętnie?
Rankingi to jakas paranoja. Zobaczylem sobie ranking rezyserow i aktorek i sie przerazilem. Co to ma byc ?? Moze za 10 lat gdy ludzie zaczna oceniac konkretne role, tworcow to bedzie to mialo jakis sens ale na razie to nie trzyma sie kupy. Jestem uzytkownikiem od 2009 roku i ciagle nie moge sie przyzwyczaic by oceniac...
więcejWczoraj oceniłem film "Zmartwychwstały". Ku mojemu zaskoczeniu film ten nadal nie figuruje u mnie wśród filmów obejrzanych, ilość wybranych pozycji, mimo dodania kolejnej, nadal jest taka sama. Czy ktoś wie dlaczego i czy ktoś też miał taki problem?
Do tej pory BARDZO ceniłam bardzo wyszukiwarkę filmwebu, która w wynikach ukrywała filmy zarówno widziane, jak odrzucone przeze mnie. Przed chwilą próbowałam skorzystać i filmy odrzucone widnieją na liście. To jakieś zawieszenie czy jednak zniszczono wyszukiwarkę? Możecie sprawdzić u siebie? Dzięki.