Cześć wszystkim,
niestety muszę założyć temat na forum i prosić Was o radę, bo 'pomoc' czy coś takiego w tym serwisie w ogóle nie odpisuje na e-maile.
Mam taki problem: mianowicie, po ocenie danego filmu, gdy biorę udział w dyskusji nie jest wyświetlana moja ocena filmu pod nickiem. Dlaczego? Jak to...
Hej, ostatnio chciałam zasugerować znajomemu film, którego jeszcze nie obejrzałam i nie mogłam tego zrobić. Mogę tylko polecać obejrzane filmy. Również nie mam pojęcia jak wysłać zwykłą prywatną wiadomość na filmweb'ie. Pomoże ktoś? Dzięki wielkie.
Mam pomysł odnośnie usprawnienia wyszukiwania interesujących użytkowników filmów/seriali. Mianowicie obok opcji o wyborze interesujących nas gatunków dodać też opcje jakie gatunki mają być pomijane. Będzie to przydatne wtedy gdy jeden film/serial ma przypisanych kilka gatunków. Przykładowo powiedzmy, że chcę wyszukać...
więcej
Mogę wiedzieć czemu służy opcja "nie interesuje mnie" skoro filmy odrzucone są teraz widoczne w wynikach wyszukiwania?!
Kiedy zostanie przywrócona poprzednia wersja wyszukiwarki, która ukrywała zarówno filmy obejrzane jak i odrzucone?!
Mam 7 tys. odrzuconych filmów i "lepsza zmiana" stanowi dla mnie poważny problem :/
Mam pytanie odnośnie pseudonimów. Chciałbym poprawić imiona znanych dwóch DJ-ów, zamiast prawdziwego imienia dać pseudonim, a prawdziwe imię dać w kategorii prawdziwe imię. Jednak na imdb są dodani pod prawdziwymi imionami i chciałbym wiedzieć czy jeśli zmienię imię na pseudonim to kontra będzie przyjęta. Inni DJ-e...
więcejZauważyłem że brakuje kilku filmów w rankingach na filmwebie. Na przykład film "Batman DCU: Mroczny rycerz - Powrót, część 2(2013) wideo" (http://www.filmweb.pl/film/Batman+DCU%3A+Mroczny+rycerz+-+Powr%C3%B3t%2C+cz%C4% 99%C5%9B%C4%87+2-2013-662102) ma wystarczającą ilość głosów i wystarczająco wysoką ocenę by znaleźć...
więcejNatknąłem się na film, który jest zarówno jako oddzielna pozycja w bazie jak i jako pilot serialu w jego spisie odcinków. Jak to usunąć, komu zgłosić?
powinno się zakazać oceniania filmów, o których wiadomo, że nie przetrwały do naszych czasów. Ostatnio wróciłem do oglądania filmów z przełomu XIX i XX wieku i wiele filmów, których nie da się obejrzeć są oceniane. Nie wiem po co ktoś ocenia coś czego nawet nie ma możliwości obejrzenia (bo już nie istnieje), ale myślę,...
więcej