Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Zmiany takie, że nic tylko usiąść i płakać. Możliwość zmiany koloru tła na biały lub szary - co to? żywa reklama perwollu? I gdzie skrócony widok najważniejszych filmów i seriali w dzisiejszym programie w tv? Gdzie mój szybki podgląd oglądanych seriali? (nie mówcie że w zakładce 'seriale' bo nie tego oczekiwałam!).

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Nie mogę zgłosić kontrybucji- po zaznaczeniu ról do poprawki klikam "Zgłoś", przechodzi mi na stronę, gdzie powinien być formularz i wyświetla komunikat o błędzie. Błędu też nie da się zgłosić. Ktoś jeszcze ma taki problem?

Dlaczego nie widać dat premier światowych tylko polskie??

chodzi o wczoraj zweryfikowane. Czy ktoś jest w tej samej sytuacji?

Najbardziej brakuje mi w filmwebie ustawiania swoich własnych filmowych list. Każdy by tworzył swoją listę na bazie swoich zainteresowań. Np. ktoś się interesuje żeglarstwem i wrzuca sobie do takiej listy wszystkie filmy, gdzie pojawił się taki wątek. Ja bym z chęcią stworzył listę filmów z wątkiem fotograficznym. Jest...

więcej

Jak tylko pojawił się wątek http://www.filmweb.pl/awards/Filmweb/2016 oddałem swoje głosy w kilku kategoriach. Raz na jakiś czas wchodzę w link i:
- moje głosy znikają
- zostaje tylko 1 lub kilka z oddanych przeze mnie głosów

Czasami dodaję te same głosy jeszcze raz na te same tytuły ale nie wiem czy się zapisują....

więcej

Jest możliwość, by przy filmie, który jest poza 500. miejscem (pod względem najwyżej ocenianych), sprawdzić jakie ma miejsce w rankingu? Jest w ogóle tworzony taki ranking?
Nie tak dawno (kiedy jeszcze była lista tylko 100. najwyżej ocenianych filmów) klikałem taki ''Kac Wawa'', czy ''Yyyrek...'' i obok oceny...

Do kogo można się zgłosić o możliwość odblokowania oceny filmu, który miał już swoją premierę? Kto się tym zajmuje?