czy oceny filmów, które już ocenialiście, wam też znikają??? ja już ileś razy to spostrzegłem bo zazwyczaj sprawdzam na stronce, czy już widziałem i czy warto tracić czas. a dzisiaj pach nr1 "i uderzył grom"= parodia s-f 1/10 nr2. "po napadzie"= dramat na jeden raz 5/10. to troszkę wnerwia
Już gdzieś był taki temat... Wszedłem sobie na profil Woody'ego Allena i tam ocena tylko jednego filmu. Gdzie reszta? O co chodzi? To chwilowe ? Jak wchodzę na profil filmu to przez moment widać moją ocenę po czym znika.
Czy redakcja kiedykolwiek się tym zajmie?!
Może nie zauważyliście panowie Admini i Twórcy, ale ocenianie jest na tym portalu sprawą najważniejszą. To z tego powodu ten Wasz portal istnieje i ma się tak dobrze jak się ma, więc ruszcie wreszcie cztery litery i zróbcie tak, żeby oceny nie znikały!
...i nie piszcie...
Może rozwiążecie wreszcie problem ZNIKAJĄCYCH OCEN?! Codziennie oglądam po kilka filmów i codziennie widzę, że liczba obejrzanych przeze mnie tytułów jest coraz niższa! Poza tym, wchodząc na stronę danego aktora, reżysera czy innego "człowieka filmu" jedynie część rzeczywiście ocenionych przeze mnie tytułów widnieje...
więcej
Czy można się kiedyś spodziewać, że zostaną naprawione te dwa męczące problemy? Wystarczającą udręką są reklamy co doprowadzają ludzi do szaleństwa, a tu jeszcze filmiki działą i tak kilka sekund albo max do połowy.
To samo tyczy się znikających ocen. Ile można oceniać ten sam film ?
Za każdym razem jak wchodzę dziś na swój profil mam inną liczbę ocenionych filmów i średnią ocen. Co jest????????
Witam,
Okazuje się że przeglądam sobie filmy i powiedzmy że jakiś film jest nie oceniony przeze mnie ale jestem przekonany że go oglądałem.
Czym to jest spowodowane i czy da się to jakoś odkręcić?
Właśnie znikło mi ze 200 ocen filmów. Wieczorem było ponad 950, teraz mam 777.
Jeszcze pytanko niezwiązane kompletnie z problemem powyżej - ile czeka się na kasację konta?
Czekam blisko tydzień. Odpowiedź bota przyszła minutę potem, oczywiście (jakżeby inaczej) potrzeba było weryfikacji (nice logic) z tego samego...
Zauważyłem przypadkiem błąd na filmwebie. Otóż w "ostatnio oglądane" brakuje pozycji które ostatnio oglądałem i oceniłem ... Myślałem, że może się nie zalogowałem lub niezbyt dokładnie wcisnąłem gwiazdę z oceną. Jednak film jest w archiwum oceniony. Jak temu zaradzić lub gdzie zgłosić ten błąd ? Boję się że tych...
więcej