Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Po co są te dobowe limity wypowiedzi i dlaczego nie można wsadzać linków?

Niezależnie od tego, czy ustawię wyświetlanie "najlepsze wypowiedzi" czy "od najnowszych", na stronie głównej forum w przypadku niektórych podforów jako pierwsze wyświetlają mi się te posty, które były najnowsze, ale 11 temu, tak jakby wtedy system przestał zauważać kolejne komentarze. Myślałem że to chwilowe problemy...

więcej

Zauważyłem, że są filmy które inni użytkownicy dają skrajne oceny motywując się względami politycznymi, bądź lubianym/nielubianym aktorem czy serią filmów. Daje to złe wrażenie dla innych którzy szukają dla siebie filmu kierując się oceną. Gdyby była możliwość sprawdzenia ile użytkowników dało np ocenę 1, można było by...

więcej

Jak oceniacie film po dwunastej w nocy to na profilu widniej, że widziałeś go jutro, dopiero jak zmienisz datę zmienia się na dzisiaj pomimo iż jest już nowy dzień.

Ostatnio na stronie głównej widać tylko newsy dotyczące filmów na podstawie komiksów lub gier komputerowych... Czyżby średnia wieku użytkowników to coś między 12 a 20 rokiem życia???

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Znikaja mi oceny gry aktorskiej w roznych filmach.Wiem,ze ocenialam film i aktorow,a teraz wchodzac na strone tego filmu,patrze-nie ma ocen aktorow!

Witam, otóż nie mogę zaprzestać obserwacji forum jakiegoś filmu/serialu, którego zacząłem już wcześniej obserwować. "Obserwuję/fora" nie wiedząc czemu nie daje mi usunąć obserwacji forum.

Nie mam nic przeciwko ekranizacjom komiksów, kilka jest nawet dobrych!

Jednak to jest już lekka przesada: https://sc-cdn.scaleengine.net/i/cc266dd17abca0d77ccaca6a8ca9c19e3.png

Na zrzucie ekranu poza komiksami znalazło się miejsce tylko dla newsa o mistrzostwach "World of Tanks". Czy nie powinno być większego...

... proponuję administracji pochylić się nad możliwością zmiany społecznościowej częścią filmweba i mam tu na myśli stronę profilową. Wydaje się, ze najwyższa pora wprowadzić kilka kosmetycznych zmian, które ułatwią i umilą użytkownikom korzystanie z tejże. I oczywiście przyciągną nowych.

Brakuje mi min. mozliwości...

więcej