Brak wysyłania powiadomień o zaproszeniu do znajomych przez niektórych userów. Brak informacji w zakładce otrzymane zaproszenia do znajomych od tych właśnie użytników. Dotyczy to osób, których zaproszeń nie ma możliwości przyjęcia.
Czemu nie mogę zaakceptować zaproszeń do "znajomy" od użytkownikow niektorych, znaczy sie takich ktorzy mają ogromną liczbe "znajomych"? Czy to jakiś błąd tego nieudanego portalu czy cfelowa blokada dla owych zapraszających kolekcjonerów "znajomych" ?
Witam, zwracam się do administratorów z prośbą o usunięcie błędów jakie pojawiają się na kokpicie seriali, tzn. 1) black mirror - wskazuje, że odcinki 3x1, 3x2 zostały wyemitowane (emisja dopiero w tym roku); supernatural podobnie - wyświetla, że od 11x10 wyemitowanych zostało 13 odcinków. Z góry dziękuję za zajęcie...
więcejWidzę, że sporo jest osób, które ukrywają swoje głosy przed innymi i mają taką przewagę, że my ich głosów nie widzimy, a oni nasze tak. Co myślicie o tym, by wprowadzić zmianę, że jak ktoś blokuje dostęp do swoich filmów, automatycznie nie widzi czyichś filmów?
Skoro zbieracie o nas info przy rejestracji, to można z tego zrobić użytek. Fajnie by było, jakby można było z końcowej oceny filmu/gry odznaczyć te wystawione przez wybraną przez nas grupę wiekową i płeć.
to powinny one mieć już linka do strony, aby można było zaznaczyć "chcę obejrzeć"
To PODSTAWA takich serwisów. Nie ma linka - nie ma newsa. Nie denerwujcie użytkowników.
Nie rozumiem dlaczego od dłuższego czasu Filmweb nie informuje o seansach na Alekino. Czy to jakaś zmowa? Wczoraj Nimfomanka 1, dIsiaj 2, a na Filmwebie o tym cisza, zarówno w "Nie przegap w tv" , ani w moich powiadomieniach, chociaż od dawna "chcę obejrzeć". Wchodząc dziś na stronę filmu, możemy się tylko dowiedzieć,...
więcejZastanawiam się czy to już nie czas na małą zamianę w zakładce "powiązane". Czyż nie lepiej by się to prezentowało gdybyśmy posługiwali się takimi wyrażeniami jak remake, sequel, prequel, spin-off i tak dalej zamiast "najważniejsze" i "pozostałe"? Myślę, że to by było lepsze rozwiązanie, a znając aktywność...
Piszę o tym już chyba po raz trzeci ponieważ nikt z moderatorów mi nie odpisał a kilku użytkowników poparło moją prośbę, a teraz pytanie, czy tak ciężko dodać do filmów które chcemy obejrzeć takich samych filtrów jak przy obejrzanych filmach? Takie coś bardzo by ułatwiło sprawę, wciąż czekam na tą opcję i mam nadzieję...
więcej