Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy któryś z werów mógłby klepnąć kontrę:
http://www.filmweb.pl/serial/Stan+Lee's+Lucky+Man-2016-750811/contribute/release dates/4515586/0

serial jest po premierze i nie da się go ocenić ani dodać do oglądanych
- kontra nie jest moja

pzdr

Witam! Nie wiem, czy ten dział jest odpowiedni, ale poszukuję vortalu filmowego, podobnego do filmwebu, tzn. dużego, z forum, itd, itp, z tym, że w języku niemieckim, tworzonego przez i dla Niemców. Mam nadzieję, że znajdę w takowym informacje na temat kilku niemieckich filmów, które są tylko "wspomniane" na filmwebie,...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Firefox nie odtwarza żadnych filmów na filmwebie od paru tygodni ale dopiero teraz zaczęło mnie to naprawdę irytować. Tam gdzie powinny być filmy wyświetla się tylko czarne pole. Sytuacja wygląda tak:
-windows 7 świeżo po czystej instalacji

-firefox w najnowszym stabilnym wydaniu, świeżo zainstalowany, bez żadnego...

więcej

Dlaczego nie mogę doda nowego tematu w temacie serialu, gdy chcę zaakceptować wyskakuje mi wtedy to co napisałem w ramce a pod tym taki opis : Wprowadzona przez Ciebie treść jest niezgodna z Regulaminem Serwisu

O co chodzi ?

Na jakiej podstawie ten post został usunięty z forum "Inne"?

Zastanawiam się, dlaczego "obrońcy polskości" (czy na Onecie, czy tutaj) piszą niechlujnie po polsku. Onetowa większość to po prostu troglodyci - internetowa reprezentacja narodowo-katolskich kiboli. Tutejsi "patrioci", nie bez chorego samozadowolenia, nie...

więcej

Witam, mam problem z serialem NCIS Los Angeles. Otóż mam ten serial oceniony, zaznaczone wszystkie opcje śledzenia informacji itp., ale mimo tego nie wyświetlają mi się nieobejrzane odcinki ( nadchodzące mi pokazuje). Próbowałem "odlajkować" i wyczyścić ocenę, ale nic nie pomaga, miał ktoś może ten sam problem? Jak...

Gdzie mogę zgłosić lub jak usunąć źle dodaną osobę do bazy ( dubel i to jeszcze źle wykonany)?

Takie pytanie: co mam zrobić, jak tylko na filmwebie mi zamulają trailery? I to nie w HD. Na innych stronach hulam jak szalony z zwiastunami, streaming działa pięknie, ściąganie około 3mb/s, a filmweb musi buforować na low.

Może muszę coś zmienić w ustawieniach? Mam Chrome jak co.

Temat z dziedziny narzekań. Chociaż to akurat są uzasadnione narzekania, o których mówi się od dawna i nikt sobie nic z tego nie robi.

Dlaczego Oscar za piosenkę trafia na filmwebie na konto filmu a nie twórców utworu (muzyka, tekst)?

Ja rozumiem, że lajkowanie postów na portalu filmowym jest ważniejszą...