Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

nie mogę dodać jakieś rady?

no ja sie pytam dlaczego filmweb usunal mi moj post w ktorym wyrazalem moja opinie no przepraszam bardzo czy zlamalem gdzies jakies reguly czy tak jesli tak prosze podac mi jakie konkretnie co jaki paragraf filmwebowskiego kodeku forumowego a to ze moje opinie dla wg ludzi ktorzy oceniaja filmy na 10 takie jak skazani...

więcej

Witam, ostatnio zauważyłem, że w rubryce "ulubione gatunki", jak i przy filtrowaniu topki nie ma tagu Western, chociaż przy opisie filmu on występuję. Dlaczego tak jest?

Pozdrawiam.

Około roku temu wrzucałem tutaj do weryfikacji serial. Z tego co pamiętam została odrzucona pomimo, że zawierała wystarczające informacje i źródła.

Po kilku miesiącach ponowiłem próbę publikacji. Od tamtej pory nadal nie dostałem nawet odpowiedzi, a serial nie istnieje w zestawieniu.

Czy jest taka opcja, aby filmy, które wcześniej zaznaczyłam jako "chcę zobaczyć" były wszystkie na jednej liście?
Druga sprawa, dlaczego w bazie filmów pojawiają się filmy, które zaznaczyłam wcześniej, że mnie nie interesują?

Konto reaktywowane?

użytkownik usunięty

http://www.filmweb.pl/user/philip20 ???

Witam, mam problem z tym całym weryfikowaniem materiałów, rozumiem nie trwa to normalnie tak jak u mnie po 2 miesiące? Bo byłoby to głupie i nie warte uwagi (całe pomaganie w ulepszaniu stron z filmami)

Rozumiem jest dużo na całym filmwebie tzw. Weryfikatorów? Tylko który od czego i w sumie to niby przyśpiesza cały...

więcej

Nowa Profesja

użytkownik usunięty

Dodajcie do listy profesji Efekty Specjalne. Przez brak tej kategorii Stan Winston i Ray Harryhausen funkcjonują na FW jako producenci a Dennis Muren jako aktor... Wypadałoby to w końcu zmienić.

dzien dobry wszystkim tu zebranym jak wam mija dzionek prosze o odpowiedziec w kazdym badz razie jestem tu jednak w innym celu a mianowicie z pytaniem do naszych kochanych moderatorow dlaczego banuja wszystkie moje wypowiedzi min. na temat filmu pulp fiction czy jezeli ten film wyzej wymieniony mi sie nie spodobal i...

więcej

Mam sugestię na rozładowanie kolejek do kontrybucji. Po prostu niech weryfikatorzy zamiast sprawdzać garstce wybrańców po 200 elementów miesięcznie (bo mniej więcej tyle elementów trzeba dodać by dostać 1500 punktów) postarają się sprawdzać równomiernie każdemu. Wtedy nie będzie gargantuicznych wyników typu po 1000...