Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Nie było mnie parę lat i chybam trochę przegapił, bo jak dobrze pamiętam pół dekady wstecz można było po wejściu na czyjś profil poczytać sobie inne posty zamieszczone przez tą osobę, a teraz z tego co widzę takowej możliwości już nie ma.

Witam. Możecie mi w końcu zaakceptować dwa nowe filmy?

Home Invasion 2016:
Kontrybucja została zapisana z identyfikatorem (4549802)

A drugi, a raczej ten pierwszy który dodałem miesiac temu ma nazwę: ZG80

Vincent nie mial randki z mia.przeciez marcellus by go zabił

Czy tylko mi coś się pierniczy z tą funkcją? Pojawiają się odcinki, które jeszcze nie miały premiery, a niektóre seriale w ogóle są niewidoczne (a w nadchodzących są). Ktoś ma podobnie?
Nie ukrywam, że informacje o odcinkach to jedna z nielicznych funkcji, z których korzystam na tym portalu i byłoby milo, gdyby...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam, postanowiłem założyć temat o moim niedawnym odkryciu. Otóż starałem się o dodanie gatunku western do filmu "Zjawa", bo szanse, że film ten jest westernem (a dokładnie antywesternem) są raczej spore, co udowodniłem licznymi źródłami (wprawdzie nie wszystkie weszły do kontrybucji, bo linki były jakieś nie takie) i...

więcej

Jak tam z tym u was?

Ja mam 19 odrzuconych i 30 zaakceptowanych.
A jak powszechnie wiadomo nie ma złych kontrybucji są tylko kiepscy weryfikatorzy... :P

A wy weryfikatorzy ile mniej-więcej mieliście odrzuconych zanim zostaliście sprawdzającymi?

Mam takie pytanie (w sumie nie wiem do kogo je skierować nawet :P): czy w związku ze zwiększającą się ilością koloru czerwonego na stronie http://www.filmweb.pl/contrib/status planowane jest jakieś rozszerzenie grupy weryfikatorów, albo podjęte jest jakiekolwiek inne działanie?
Pozdro.

Nie można by wydluzyc tego limitu chociaz do 20 dzis dodalem jedna obsade o 9 i juz dzisiaj mi limit minoł porypane.