Kocham tą stronę i coraz trudniej mi przeskoczyć kolejne wyskakujące niedogodności. Pierwsze co zaczęło być strasznie denerwujące to player zwiastunów. Tzn. czasem odtwarza, czasem nie i to nie tak, że jakiś plik jest nieodtwarzalny, dziś mi "Zjawę" odtworzy 3 razy, a jutro ani razu. Ostatnio umarło dodawanie postów...
więcejCzy w przypadku braku plakatu (serial) i dużej okładki DVD (273 x 182 mm) można dodać małą okładkę DVD o przybliżonych wymiarach 125x140 mm?
Najpierw wyłączyliscie oceny filmów jak np sie wchodzi na aktora gdzie grał, to pisało jaką ocene ma dany film.
To teraz jeszcze usuneliscie ile filmów z danym aktorem obejrzałem..
Może to pierdoły ale strasznie zepsuły portal.
hejka dzis dalem pewna ocene pewnemu filmu,chcialem sobie sam ja polubic ale nie mialem jak bo w ogole nawet nie bylo opcji zeby ja skomentowac.ktos wie o co chodzi??
Od kilku dni nie mogę akceptować zaproszeń do przyjaciół, po kliknięciu w "Przyjmij zaproszenie" strona zaczyna się ładować bez końca i żadnego sensownego efektu. Jak żyć?
Sorry jeśli wybrałem złą kat, ale pytanie jest dość ogólnikowe bo dotyczy różnych rzeczy kto według was zgarnie statuetkę za najlepszy film, kto za efekty, muzykę, kto zostanie najlepszym aktorem, aktorką itd zapraszam do dyskusji :)