Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Dlaczego ciekawostka dotycząca Johna Malkovicha nie przeszła weryfikacji mimo tego że była prawdziwa

Uważam, że na fw powinna być taka rzecz, która sumowałaby czas poświęcony na
obejrzane filmy. Czyli czas każdego obejrzanego filmu byłby dodawany :) Byłaby to świetna
ciekawostka dla użytkowników i każdy by wiedział ile czasu spędził na oglądaniu :) Gdzie
można zgłosić taką propozycję ? :)

Przy próbie zmiany 'pokazuj moje głosy" w ustawieniach prywatności wyskakuje komunikat:

Wystąpił błąd
Przepraszamy, wystąpił błąd. Zajrzyj na stronę startową naszego serwisu.

Będę wdzięczna za naprawienie w/w.

Witam, otóż ostatnio zacząłem się zastanawiać ile tak naprawdę straciłem czasu na filmy i seriale. Nie wiem jak reszta ludzi ale ja jestem ciekaw ile dni/miesięcy straciłem na same oglądanie filmu :) A sprawdzanie każdego filmu osobno(ile trwa) i liczenie trochę by trwało. Propozycja jest taka:
Czy jest możliwość...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Od kilku dni dzieją się tam dziwaczne rzeczy - pokazuje mi filmy sprzed 4 dni, których nie pokazało w chwili oceniania przez znajomego, dziś filmweb uraczył mnie ocenami znajomych z 30 i 31 grudnia...

Zajrzałem do FAQ, który kieruje do jakiegoś "bloga weryfikatorów" i nie znalazłem odpowiedzi na pytanie.
Z tego co widzę użytkownik dodając nowy film do bazy może wpisać tylko:
- Tytuł oryginalny (bez Polskiego)
- Rok
- Źródła
- Komentarz
i tyle?

Dlaczego nie ma opcji uzupełnienia fabuły, aktorów, gatunku i...

więcej

Siemka, bo mam pytanie jak to działa, jak dajemy łapkę komuś w górę to ona jest i działa, jak dojemy w dół to nie działa, nie ma minusów przy łapkach i nie zaniża oceny. Np. Ktoś coś pisze, osoba da mu like, ma 1 łapkę. Jak się nie podoba komuś i da łapkę w dół to ma nadal 1 łapkę. WTF? Jaki to ma sens?

A fajnie by...

więcej

rozumiem, że dodawać nowych pozycji nie można..?
w takim razie niech admini dodadzą serial "Wojna i Pokój" BBC z 2015
szukałam wczoraj na portalu i nie ma