Po przebudowaniu filmwebu gdzieś zapodziała się dawna funkcjonalność, a przynajmniej nie jest prosta do znalezienia. Chciałbym sprawdzić, które z obserwowanych przeze mnie seriali dawno już miały premiery nowych sezonów i odcinków. Mam ich kilkaset, ale asystent wyświetla tylko 10 najświeższych pozycji, co mnie...
Witam.
Ze wszystkich rankingów na Filmweb, jedynie ten filmowy ma jakiś sens i faktycznie jest w nim to, co powinno być. Ale ranking seriali czy gier, to już jakaś porażka. Dlaczego? Chodzi o minimalną liczbę głosów wymagana do uwzględnienia w TOP. W filmach jest to 10000 głosów, a w serialach i grach zaledwie 1000...
Po kliknięciu "obejrzałeś" nie odsyła mnie automatycznie do filmografii, sprawdzałem tak na dwóch przeglądarkach (lisek i chrom). Ma ktoś podobnie, czy tylko u mnie jest taki błąd?:)
Od dłuższego czasu mam problem z aktualizacją swojego bloga na swojej stronie domowej na portalu, otóż nie wczytują się plakaty do żadnego filmu który chciałbym wstawić w celu aktualizacji mojej notki.
Ma ktoś podobny problem?
Od jakiegoś czasu mam problem z możliwością oceny aktora. Wchodzę w film, najeżdżam na gwiazdkę obok aktora, klikam i nic się nie dzieje. Nie mam możliwości oceny.
Dodatkowo gdy moi znajomi oceniają jakiś film, a ja już go widziałem to nie wyświetla mi się moja ocena. Kiedyś wszystko działało normalnie, problemy...
Mam pewien problem. Od pewnego czasu na niektórych stronach aktorów wyświetla mi się ilość filmów, które z nimi obejrzałem, a u niektórych nie. Jest mi ktoś w stanie wytłumaczyć dlaczego się tak dzieje? Niby taka bzdura, ale lubie wiedzieć ile filmow obejrzałem z daną osobą.
Przykład:
1. Ewan McGregor - brak...