Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Po przebudowaniu filmwebu gdzieś zapodziała się dawna funkcjonalność, a przynajmniej nie jest prosta do znalezienia. Chciałbym sprawdzić, które z obserwowanych przeze mnie seriali dawno już miały premiery nowych sezonów i odcinków. Mam ich kilkaset, ale asystent wyświetla tylko 10 najświeższych pozycji, co mnie...

Witam.

Ze wszystkich rankingów na Filmweb, jedynie ten filmowy ma jakiś sens i faktycznie jest w nim to, co powinno być. Ale ranking seriali czy gier, to już jakaś porażka. Dlaczego? Chodzi o minimalną liczbę głosów wymagana do uwzględnienia w TOP. W filmach jest to 10000 głosów, a w serialach i grach zaledwie 1000...

więcej

Po kliknięciu "obejrzałeś" nie odsyła mnie automatycznie do filmografii, sprawdzałem tak na dwóch przeglądarkach (lisek i chrom). Ma ktoś podobnie, czy tylko u mnie jest taki błąd?:)

Od dłuższego czasu mam problem z aktualizacją swojego bloga na swojej stronie domowej na portalu, otóż nie wczytują się plakaty do żadnego filmu który chciałbym wstawić w celu aktualizacji mojej notki.
Ma ktoś podobny problem?

Od jakiegoś czasu mam problem z możliwością oceny aktora. Wchodzę w film, najeżdżam na gwiazdkę obok aktora, klikam i nic się nie dzieje. Nie mam możliwości oceny.
Dodatkowo gdy moi znajomi oceniają jakiś film, a ja już go widziałem to nie wyświetla mi się moja ocena. Kiedyś wszystko działało normalnie, problemy...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Mam pewien problem. Od pewnego czasu na niektórych stronach aktorów wyświetla mi się ilość filmów, które z nimi obejrzałem, a u niektórych nie. Jest mi ktoś w stanie wytłumaczyć dlaczego się tak dzieje? Niby taka bzdura, ale lubie wiedzieć ile filmow obejrzałem z daną osobą.

Przykład:
1. Ewan McGregor - brak...

Czy można wyłączyć otrzymywanie prywatnych wiadomości?