Jeszcze wczoraj wieczorem widziałam świeżo ocenione filmy moich znajomych, dziś najpierw strona ładuje się strasznie długo, a potem najnowsze oceny są sprzed 11 dni. Znajomi których oceny widziałam wczoraj nadal są moimi znajomymi i widzę ich oceny sprzed tych prawie dwóch tygodni.
Ktoś jeszcze ma podobną sytuację?
Jak w temacie. Z tego co pamiętam, wchodząc na profil jakiegoś aktora było widać ile produkcji obejrzałem z daną osobą. Teraz tego nie ma.
Hej,
Czy ktoś także ma błędy w publikacji ilości "masz do obejrzenia" odcinków w zakładce "seriale"?
W moim przypadku serial Supernatural wyświetla się poprawnie w "nadchodzące premiery odcinków" , ale w "masz do obejrzenia" wyświetla że mam do obejrzenia już całą resztę obecnego niewyemitowanego jeszcze sezonu.
Zrobicie w koncu z tym porzadek ? Jesli znajomy do mnie pisze to w odpowiedzi moge mu odpisac natomiast gdy sam chce do niego napisac juz tego zrobic nie moge. Widzicie w tym jakas logike? Chce normalnie wysylac wiadomosci do znajomego rozumiecie?! bez dodawania jakis recenzji czy innych pierdół. Komplikujecie prywatne...
więcej
To będzie wypowiedź z cyklu: coś nie działa jak powinno, wiem że i tak z tym nic nie zrobicie, ale i tak się wypowiem.
Kiedy wypowiemy się pod jakimś newsem, a następnie użytkownik doda wpis pod naszym komentarzem to dostajemy powiadomienie. Klikamy i zostajemy przeniesieni do wspomnianego newsa. Ale jeśli news ma...
Kuwa przecież to jest jakiś absurd żeby forum było sortowane po lajkach.. ewenement na skalę światową, najgłupsza rzecz na tej stronie
Przy dodawaniu jakiejkolwiek wypowiedzi na dany film, jeśli pisze się ją dłużej niż ileś tam minut to po dodaniu jest komunikat "nie znaleziono takiej strony" i cała treść przepada.
I wyjaśnijcie mi na co jest ten cenzor na przekleństwa w filmach bo już 10 minut szukam przekleństw w swojej wypowiedzi na temat jednego...
Według instrukcji umieszczonej na blogu: http://www.filmweb.pl/user/FAQ_weryfikatorow/blog/546090 można podawać w komentarzach nazwy festiwali kóorych brakuje na liście. Czy ktoś z uprawnieniami w ogóle tam zerka? Od dobrego roku nowe propozycje nie lądują w spisie co uniemożliwia dodawanie premier które odbyły się na...
więcej