Mam problem z logowaniem objawiający się tym że lin zaloguj nie reaguje na kliknięcia. Pewnie uruchamia się jakaś reklama która wyłącza ten link a ja jej nie widzę.
Tez tak macie ? (firefox)
Została mi odrzucona obsada z powodu nieprzetłumaczenia ról. Po prośbie do weryfikatora by mi je przetłumaczył dostałam typową dla Lejzorka odpowiedź, a ponieważ to jest on, nie ma sensu tracić czasu na dyskusję z nim. Kolejnych ośmiu miesięcy jednak czekać nie mam zamiaru, bo swoje już kontra odstała. Mogłabym kontrę...
więcej,,, współtworzone mogłyby być dodawane do punktów za ten miesiąc w którym strona zostanie umiszczona, a nie za ten w którym była wpisana. (tak drobna sugestia).
To już przekracza wszelkie granice. Nie dość, że czeka się na weryfikację czasem ponad rok, to jeszcze na koniec materiał zostanie odrzucony, bo "został dodany wcześniej". Ciekawe jak to możliwe, skoro w momencie zakładania kontrybucji nikt inny jej wcześniej nie utworzył. Werzy sobie dodają i sprawdzają poza...
Wycofanie daty ostatniego logowania to największy błąd jaki mogli tu zrobić. Aż mi się nie chce logować :(
Chciałbym usłyszeć jakieś sensowne argumenty, które uzasadniają dlaczego na filmwebie dodaje się wyłącznie pierwszą datę pojawienia się filmu w danym kraju. Na IMDb widzimy wszystkie możliwe daty na wszystkich możliwych festiwalach i o ile nie upieram się że takie rozwiązanie byłoby najlepsze na filmwebie (chociaż...