Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Mam problem z logowaniem objawiający się tym że lin zaloguj nie reaguje na kliknięcia. Pewnie uruchamia się jakaś reklama która wyłącza ten link a ja jej nie widzę.
Tez tak macie ? (firefox)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Została mi odrzucona obsada z powodu nieprzetłumaczenia ról. Po prośbie do weryfikatora by mi je przetłumaczył dostałam typową dla Lejzorka odpowiedź, a ponieważ to jest on, nie ma sensu tracić czasu na dyskusję z nim. Kolejnych ośmiu miesięcy jednak czekać nie mam zamiaru, bo swoje już kontra odstała. Mogłabym kontrę...

więcej

,,, współtworzone mogłyby być dodawane do punktów za ten miesiąc w którym strona zostanie umiszczona, a nie za ten w którym była wpisana. (tak drobna sugestia).

Czy jest możliwość zablokowania komentarzy do oceny filmu ?

To już przekracza wszelkie granice. Nie dość, że czeka się na weryfikację czasem ponad rok, to jeszcze na koniec materiał zostanie odrzucony, bo "został dodany wcześniej". Ciekawe jak to możliwe, skoro w momencie zakładania kontrybucji nikt inny jej wcześniej nie utworzył. Werzy sobie dodają i sprawdzają poza...

Wycofanie daty ostatniego logowania to największy błąd jaki mogli tu zrobić. Aż mi się nie chce logować :(

jak usunąć ocenę aktora, aby zniknął z listy ludzie kina

Chciałbym usłyszeć jakieś sensowne argumenty, które uzasadniają dlaczego na filmwebie dodaje się wyłącznie pierwszą datę pojawienia się filmu w danym kraju. Na IMDb widzimy wszystkie możliwe daty na wszystkich możliwych festiwalach i o ile nie upieram się że takie rozwiązanie byłoby najlepsze na filmwebie (chociaż...