Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam!

Czy istnieje jakiś sposób na uporządkowanie swoich obserwowanych? Zwykle oglądam filmy w zależności od nastroju albo z jakąś intencją.

Jest jakiś sposób by sobie poukładać obserwowane?
Przykładowo, takie kategorie:

- durne, ale śmieszne komedie
- ambitne filmy
- filmy na zły nastrój
- filmy ku...

Dlaczego przy niektórych aktorach pod ocenią nie wyświetla się ilość obejrzanych filmów z jego udziałem? Powinno być: "Z udziałem tej osoby obejrzałeś: X filmów" a nie przy wszystkich aktorach to się wyświetla

Witam, zauważyłam następujące kwestie występujące na filmwebie.

1. Dlaczego użytkownicy tak tępo kopiują wszystko z IMDB? Wiem że takie są wytyczne w FAQ, ale można czasami sprawdzić w innym źródle dla własnej uczciwości. Chodzi mi tu głównie o pisownię znaków z ogonkami w innych językach.

Oto przykład:...

Czy tylko ja mam taki problem? Od ponad miesiąca nie mogę dodać nowych znajomych. Klikam w "dodaj znajomego", potwierdzam i wyskakuje komunikat "błąd połączenia". Myślałem, że to chwilowe, ale trochę już trwa... help?

Hej! Oceniam sobie filmy w najlepsze, a tu zamiana konta. Dodaje link ze zrzutem ekranu, w adresie strony widać, że powinnam być na innym profilu niż crazyhary (który notabene nie ma wpisanego imienia, nazwiska oraz żadnej fotki profilowej tak jak to jest na zrzucie), a poza tym nie jestem Hanną Kucik. Ktoś coś wie, co...

więcej

Witam,

Mam problem właśnie skończyłem dodawać obsadę do filmu (trochę mi to zajęło zwłaszcza tłumaczenie ról z niemieckiego) aż tu nagle przy zapisie dostaje informacje że "Dzienny limit dodawania został przekroczony" co jest prawdą gdyż zapomniałem lecz parę godzin wcześniej już kilka materiałów dodałem. Pytanie...

więcej

W przypadku filmów powstających na podstawie książek nie potrafię zlokalizować miejsca, w którym mogę poprawić ten wpis. Jakieś sugestie?

Jaką zasadę stosować przy zapisie nazw uczelni, jeśli obecnie nosi ona inną nazwę niż w momencie ukończenia jej przez daną osobę? Zaznaczamy zmianę nazwy miejscowości/państwa przy miejscu urodzenia i w ciekawostkach ("W 1972 roku ukończył Szkołę-Studium MChAT w Moskwie (ZSRR, obecnie Rosja) itp.), ale co z nazwami...

W ilu z ilu odcinków musi wystapic aktor zeby byl w sekcij gościnnej a w ilu aktorzy pod gl postaciami ? Np w Pierwszej milosci jest sporo aktorow w obsadzie glownej i nie wiem czy moge wprowadzić poprawki.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem