Witam!
Czy istnieje jakiś sposób na uporządkowanie swoich obserwowanych? Zwykle oglądam filmy w zależności od nastroju albo z jakąś intencją.
Jest jakiś sposób by sobie poukładać obserwowane?
Przykładowo, takie kategorie:
- durne, ale śmieszne komedie
- ambitne filmy
- filmy na zły nastrój
- filmy ku...
Dlaczego przy niektórych aktorach pod ocenią nie wyświetla się ilość obejrzanych filmów z jego udziałem? Powinno być: "Z udziałem tej osoby obejrzałeś: X filmów" a nie przy wszystkich aktorach to się wyświetla
Witam, zauważyłam następujące kwestie występujące na filmwebie.
1. Dlaczego użytkownicy tak tępo kopiują wszystko z IMDB? Wiem że takie są wytyczne w FAQ, ale można czasami sprawdzić w innym źródle dla własnej uczciwości. Chodzi mi tu głównie o pisownię znaków z ogonkami w innych językach.
Oto przykład:...
Czy tylko ja mam taki problem? Od ponad miesiąca nie mogę dodać nowych znajomych. Klikam w "dodaj znajomego", potwierdzam i wyskakuje komunikat "błąd połączenia". Myślałem, że to chwilowe, ale trochę już trwa... help?
Hej! Oceniam sobie filmy w najlepsze, a tu zamiana konta. Dodaje link ze zrzutem ekranu, w adresie strony widać, że powinnam być na innym profilu niż crazyhary (który notabene nie ma wpisanego imienia, nazwiska oraz żadnej fotki profilowej tak jak to jest na zrzucie), a poza tym nie jestem Hanną Kucik. Ktoś coś wie, co...
więcej
Witam,
Mam problem właśnie skończyłem dodawać obsadę do filmu (trochę mi to zajęło zwłaszcza tłumaczenie ról z niemieckiego) aż tu nagle przy zapisie dostaje informacje że "Dzienny limit dodawania został przekroczony" co jest prawdą gdyż zapomniałem lecz parę godzin wcześniej już kilka materiałów dodałem. Pytanie...
W przypadku filmów powstających na podstawie książek nie potrafię zlokalizować miejsca, w którym mogę poprawić ten wpis. Jakieś sugestie?
Jaką zasadę stosować przy zapisie nazw uczelni, jeśli obecnie nosi ona inną nazwę niż w momencie ukończenia jej przez daną osobę? Zaznaczamy zmianę nazwy miejscowości/państwa przy miejscu urodzenia i w ciekawostkach ("W 1972 roku ukończył Szkołę-Studium MChAT w Moskwie (ZSRR, obecnie Rosja) itp.), ale co z nazwami...