Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Oficjalny prod. telewizyjnej to taki, którego producentem jest jakaś stacja tv, np. hbo, telewizja polska, itp.
dobry przykład
http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/1214797
Produkcja: Telewizja Polska, Canal+ Polska, Studio Filmowe (d. Zespół Filmowy) Perspektywa, Wytwórnia Filmów Dokumentalnych i Fabularnych...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Od jakiegoś czasu nie działa mi program tv (po nowej zmianie konkretnie). Nie mogę ani przesunąć paska na inne kanały, ani zaznaczyć opcji 'filmy' lub 'seriale, po prostu nic się nie da. Na każdej przeglądarce to samo. Próbowałem wyczyścić pamięć podręczną i też nic. Nawet skanowałem niedawno całego kompa. Na protalu...

więcej

Jest zepsuty , czy to ma tak być że skala jest zdublowana? Poza tym kiedyś jego ustawienie się zapisywało, przynajmniej na stronie twoje rekomendacje.

dziś około 01:00 znikneło mi okienko w którym oceniałem filmy i mogłem zrobić komentarz cz jest coś robione czy to ja coś pomieszałem?

Hej,
Umknęła mi z pamięci nazwa cyklu z filmami, których dystrybucja z jakiś powodów ominęła Polskę. Filmweb zrobił chyba z 8 odcinków na ten temat. Kiedyś oglądałem a teraz nie mogę ich na stronie znaleźć. Czy może mi ktoś przypomnieć albo zalinkować?
Dzikuje i pozdrawiam.

Mac

Orientuje się ktoś, czy oznaczanie filmów jako "Nie chcę zobaczyć" ma wpływ na rekomendacje, czy ta lista zależy jedynie od filmów ocenionych?