Witam
Ponad rok temu pisałem z propozycją dodania filtrów do zakładki "chcę obejrzeć" (takich samych jak są dla zakładki "ostatnio oglądane"). Wtedy jeden z użytkowników odpisał mi podając link do tematu w którym pisano, że owa funkcjonalność ma się z czasem pojawić. Minął ponad rok i niestety nic się nie zadziało w...
Mam propozycję stworzenia w bazie filmów, mianowicie jeśli zaznaczę że interesuję mnie komedia to na 10 filmów 2-3 to są prawdziwe komedie, reszta zawiera domieszki humoru bądź po prostu ktoś opowiedział w filmie dowcip. Jest to dosyć irytujące bo niektóre filmy mają po 10 kategorii zaznaczonych i pojawiają się w...
Witam,od przynajmniej pol roku nie mozna dodawac znajomych.Pisalem juz kiedys o tym posta i brak jest do dzisiaj odpowiedzi.Masa znajomych powysylala mi zaproszenia chcialbym podgladac ich oceny oraz aktywnosc a nie mam jak ich zaakceptowac.Czy administracja ma zamiar cos z tym zrobic?
Pozdrawiam,Olejoo
Witam
Miałbym propozycje, która moim zdaniem ułatwiła by życie wielu użytkownikom. Propozycja to tak jak w tytule tematu dodanie filtrów do zakładki "Chce zobaczyć". Dokładnie tych samych filtrów z których możemy skorzystać w zakładce "Obejrzane". Oczywiście zamiast naszej oceny, byłaby ocena filmu z Filmweb....
Trailer wyszedł kilka miesięcy temu, na imdb ma prawie 1000 głosów, na metacritic 90%, fani horroru opisują jako jeden z filmów roku, a na filmwebie jeszcze go nawet nie ma, bo weryfikacja jednego tytułu trwa miesiącami... Może więcej weryfikatorów?
dziś film:
http://www.filmweb.pl/film/Koniec+wakacji-2003-100211
tymczasem to będzie ten film:
http://www.filmweb.pl/film/Koniec+wakacji-1974-6838
Oczywiście mój asystent nie mógł mnie w tej sytuacji poinformować.Na szczęście program tv już od dawna sprawdzam na telemagazyn.pl tu wszystko jest...
Prosiłbym o dodanie do filmu gatunku Sci fi, ponieważ sam nie mogę tego zrobić ponieważ dodawanie gatunku z niewiadomego powodu zostało zablokowane, albo proszę o odblokowanie kontrybucji gatunku ponieważ film ewidentnie należy do koategorii horror Sci fi.