Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam

Ponad rok temu pisałem z propozycją dodania filtrów do zakładki "chcę obejrzeć" (takich samych jak są dla zakładki "ostatnio oglądane"). Wtedy jeden z użytkowników odpisał mi podając link do tematu w którym pisano, że owa funkcjonalność ma się z czasem pojawić. Minął ponad rok i niestety nic się nie zadziało w...

więcej

Dodawanie tematów

użytkownik usunięty

Jakoś nie mogę dodawać tematów na forach pod filmami. Firefox pod Ubuntu.

Mam propozycję stworzenia w bazie filmów, mianowicie jeśli zaznaczę że interesuję mnie komedia to na 10 filmów 2-3 to są prawdziwe komedie, reszta zawiera domieszki humoru bądź po prostu ktoś opowiedział w filmie dowcip. Jest to dosyć irytujące bo niektóre filmy mają po 10 kategorii zaznaczonych i pojawiają się w...

Pytanie brzmi: dlaczego?

Witam,od przynajmniej pol roku nie mozna dodawac znajomych.Pisalem juz kiedys o tym posta i brak jest do dzisiaj odpowiedzi.Masa znajomych powysylala mi zaproszenia chcialbym podgladac ich oceny oraz aktywnosc a nie mam jak ich zaakceptowac.Czy administracja ma zamiar cos z tym zrobic?
Pozdrawiam,Olejoo

Witam

Miałbym propozycje, która moim zdaniem ułatwiła by życie wielu użytkownikom. Propozycja to tak jak w tytule tematu dodanie filtrów do zakładki "Chce zobaczyć". Dokładnie tych samych filtrów z których możemy skorzystać w zakładce "Obejrzane". Oczywiście zamiast naszej oceny, byłaby ocena filmu z Filmweb....

Trailer wyszedł kilka miesięcy temu, na imdb ma prawie 1000 głosów, na metacritic 90%, fani horroru opisują jako jeden z filmów roku, a na filmwebie jeszcze go nawet nie ma, bo weryfikacja jednego tytułu trwa miesiącami... Może więcej weryfikatorów?

dziś film:
http://www.filmweb.pl/film/Koniec+wakacji-2003-100211
tymczasem to będzie ten film:
http://www.filmweb.pl/film/Koniec+wakacji-1974-6838
Oczywiście mój asystent nie mógł mnie w tej sytuacji poinformować.Na szczęście program tv już od dawna sprawdzam na telemagazyn.pl tu wszystko jest...

Prosiłbym o dodanie do filmu gatunku Sci fi, ponieważ sam nie mogę tego zrobić ponieważ dodawanie gatunku z niewiadomego powodu zostało zablokowane, albo proszę o odblokowanie kontrybucji gatunku ponieważ film ewidentnie należy do koategorii horror Sci fi.

Rola aktora na IMDb to np. lounge entertainer, mam tak wstawić na Filmweb czy przetłumaczyć to na komik estradowy?