Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Aby nie spamować niepotrzebnie forum czekałam tydzień, ale skoro żadnych zmian w mojej sytuacji nie ma i zupełnie się na żadną poprawę nie zanosi to jest to chyba jedyny sposób, aby uzyskać jakąkolwiek pomoc.

Nie przedłużając powiem, że zdarza mi się często nie ocenić filmu zaraz po jego obejrzeniu. Jestem jednak na...

więcej

Czy jest jakaś kara dla takowych na tym portalu?
Miałem nieprzyjemność trafić na pewnego Pana, który od dłuższego czasu każdemu filmowi wystawia 1ki, nawet tym nowym, czekając tylko na dzień premiery aż będzie można go ocenić.
Ja wiem, że od dłuższego czasu ten portal stracił już na wiarygodności bo ważniejszy jest...

więcej

Co to znaczy

niewymieniony w czolowce
glosy
segment

Loguję się na moje konto, adres i hasło poprawne, a tu wskakuje mi zupełnie inne konto :O ale wciąż wyświetla mi się opcja: znajomy chce zobaczyć (czy jakoś tak). Poprzez to odnalazłem swoje konto. Nic się z nim nie dzieje, tzn. na pewno nie troll jakiegoś debila. Co jest grane????

Witam, czy szanowni moderatorzy forum mogą usuwać ten spam? Bo użytkownicy FB lubują się w szybkich odpowiedziach a sądzą że ich szanse zwiększy więcej tematów w każdej kategorii.

Jeżeli to jest niemożliwe "Bo my nie możemy być wszędzie" proszę dać możliwość usuwania powielonych tematów....

Gdzie we Wrocławiu można zapisać się, lub dołączyć do jakiejś grupy która tworzy filmy, lub próbuje coś stworzyć. Nie chodzi mi tutaj o szkołę filmową.

Wielu weryfikatorów na Filmwebie nie sprawdza się w swojej roli. Niektórzy sprawiają wrażenie, jakby nie znali panujących tu zasad, część z nich chamsko odpisuje odrzucając kontrybucje, trafiłam na jednego weryfikatora, który odrzuca kontrybucje, a potem sam je dodaje ze swojego konta i zgarnia za to punkty. Już nie...

więcej

Jak pozbyć się tej opcji? Wylogowanie i ponowne zalogowanie z odznaczoną opcją nic nie daje. Czyszczenie historii przeglądania również. O co chodzi??

Czy w najbliższej przyszłości pojawi się możliwość linkowania nazw, nazwisk etc. na forach FW? Myśle, że to będzie pożyteczna modyfikacja.

Było-minęło.

użytkownik usunięty

Zastanawiam się, czy administratorzy rozważają wprowadzenie możliwości usunięcia własnych komentarzy. Widziałam, że ktoś inny też już o tym wspominał, a sama też mam parę takich wypowiedzi, co do których... zmieniłam zdanie lub nie podoba mi się ich forma, zobaczyłam błąd, etc. no ale niestety... nie mogę z nimi nic...

więcej