Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Pomyślałem że fajna byłaby taka opcja że jak oceniasz jakiś film to ta ocena pojawiała by
się na tablicy na fejsie. Fajnie podzielić się ze znajomymi oceną filmu...

Tutaj - o dziwo - mogę założyć mimo, iż nie podświetla się ten "plus" na żółto, tak jak lornetka, która działa podświetlając się na ten właśnie kolor. Oceniać ról aktorów też nie mogę. A więc część funkcji działa, a część nie. Oceniać filmy mogę, odpowiadać w temacie założonym przez kogoś innego także. Próbowałem na...

więcej

Tak wiem że jest wybór - ale to jest upierdliwe ciągle zmieniać na "od najnowszych", bo co mnie interesują "najlepsze wypowiedzi" z przed pół roku, które powinny już dawno zaginąć w czeluściach forumowych. A czas leci, czyli za dwa lata jakaś archaiczna wypowiedź która ma więcej głosów i to nie przez to że jest...

Przemogłem się w końcu do napisania pierwszego komentarza do filmu na tej stronie. Wszedłem na portal przez smartphone w chrome i odmówiłem zapisywania mojego logowania na przyszłość. Napisałem opinie na temat filmu. Pisałem na telefonie więc trochę więcej czasu to zabrało. Zatwierdzam i portal każe się zalogować....

Filmweb jak zwykle leci w kulki z regulaminami konkursów. 7 dni na ogłoszenie wyników to 7 dni, a nie 14 czy więcej. Ile jeszcze będziecie sobie kpić ze swoich użytkowników? Jesteście beznadziejni.

Nie wiem czy to problem z tym, że część seriali miałem oznaczonych przed zmianą layoutu i wycofaniem oznaczenia oglądania serialu, ale na stronie http://www.filmweb.pl/serials niektóre seriale z "nadchodzące premiery odcinków" nie pojawiają się w "masz do obejrzenia" po wyemitowaniu odcinka. Nie udało mi się odnaleźć...

więcej

Witam.. ile można czekać za odblokowaniem danego filmu?

http://www.filmweb.pl/film/Hidden-2015-650930

chciałem dodać ocenę film dawno w sieci ale oczywiście nie da się.. ktoś coś??

Ci którzy dodają plakaty mogli zaobserwować taką funkcję w kontrybucjach. Zacznijcie proszę z niej korzystać. Z moich obserwacji wynika, że odważyło się bardzo mało osób dodających. Klikajcie śmiało na te okienka po prawej stronie:)
Macie realny wpływ na prezentację plakatu, a nam przyspieszy to pracę.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Mam kilka propozycji co do wspomnianej w temacie zakładki. Jest oczywiście super, jednak podejrzewam, że dla osób, które tak jak ja mają wrzucone tam bardzo, bardzo dużo filmów (przed chwilą sprawdziłem i ukazała mi się zatrważająca liczba 1444 filmów) przeglądanie ich jest bardzo niekomfortowe plus strasznie długo się...

więcej