Witam, jako że redakcja filmwebu nie odpisuje na maila, zadam pytanie tuataj - można usunąć konto połączone z fb (calkowicie) a potem z tego samego fb zalozyc nowe?
się zastanawiam, bo czekam na rozstrzygnięcie jednego...
Jak to jest, że konkursy od lutego wiszą nierozstrzygnięte? Rozumiem tydzień-dwa, ba nawet miesiąc, bo zgłoszenia trzeba przeanalizować, zadecydować, no i poczekać na nagrody od sponsora. Ale dwa-trzy, a nawet pięć miesięcy? Ewenement na skalę krajową :D
Na forum serialu już się wątek pokaźnie rozwinął, ale tu może będzie to bardziej widoczne. Prośba do redakcji - rozdzielcie Detektywa na "1" i "2". Przecież to tak naprawdę dwa różne seriale pod wspólną tylko nazwą. Przykładowo "Ekstradycja" jest podzielona właśnie na 1, 2 i 3 (pomijając fakt, że tam są kontynuacje)....
więcej
Witam.
Od wczoraj występuje u mnie problem z odbieraniem powiadomień.
Gdy otwieram je bezpośrednio ze strony głównej okienko zatrzymuje się na etapie ładowania, a podczas prób wejścia przez http://www.filmweb.pl/notifications na stronie pojawia się jedynie informacja "Wystąpił błąd".
Pytałem wśród znajomych, ale...
Zastanawiam się, czy istnieje możliwość stworzenia zakładki "sezony" na podstronach seriali.
Wydaje mi się, że byłaby to przydatna opcja, w której można by zamieścić m.in. ilość sezonów danego serialu oraz spis odcinków wchodzących w ich skład
Co o tym sądzicie?
Wystąpił błąd
Przepraszamy, wystąpił błąd. Zajrzyj na stronę startową naszego serwisu.
A co mnie obchodzi strona startowa serwisu ? skoro ja ,chce, zobaczyć, moje powiadomienia.
Więc tak. Można się tutaj posługiwać zarówno nickiem, jak i imieniem i nazwiskiem. Ale kiedy nie chcemy zdradzać każdemu z użytkowników jak się nazywamy, możemy wybrać specjalną opcję w zakładce "prywatność" w ustawieniach profilu, i ciach, jesteśmy [prawie] anonimowi.
Zatem pytanie. Dlaczego na listach znajomych...