Mam pytanie - da się coś zrobić z powiadomieniami przychodzącymi na moją skrzynkę pocztową?? Już dawno temu ustawiłem sobie w profilu, by o NICZYM mnie nie powiadamiać na maila (nie licząc konkursów, w których co prawda nie biorę udział, ale zostawię sobie) - niestety powiadomienia wciąż na maila trafiają zaśmiecając...
więcej
Witam, jak w temacie , niektóre zwiastuny odtwarzają się bez żadnych problemów, jak kliknę play na środku zwiastuna, a niektóre jak tak kliknę to kręci się logo FW i nic się nie dzieje, dopiero jak kliknę na strzałęczkę play na dole, to wtedy odtwarza normalnie. Ktoś z Was tez tak ma?
z góry dzięki za odpowiedzi :)...
Witam, mam pytanie. Swego czasu założyłem na filmwebie kilka niepotrzebnych kont (m.in właśnie to). Ostatnio postanowiłem je pousuwać, bo po cholerę mi 3 nieużywane konta. Z dwóch wysłałem maila z prośbą o usunięcie, wszystko ok. Z tym pojawił się kłopot. To konto zakładałem na domenie hotmail. Maila nie używałem chyba...
więcejSzukam w przeglądarce filmów, dodaję filtr obejrzane i nagle okazuje się, że nie widziałem filmów, kt óre widziałem i oceniłem. Ja nie widziałem "Prometeusza"? To już jest gruby żart. Ale rzeczywiście - sprawdzam Prometeusza i okazuje się, że go nie widziałem. Jednocześnie liczba obejrzanych filmów nie uległa zmianie....
więcejWybaczcie, ale takie coś jak Gwiezdne Wojny, Spiderman, Iron Man, Avengers, Batman, Avatar...to żadne sci-fi. Tymczasem ranking jest zawalony efekciarską rozrywką z gatunku "Akcja" i "Fantasy", bez żadnego przesłania i sensu, w któej chodzi jedynie o strzelanie z laserowej broni lub jakieś przebieranki. Mało tego!...
Nie wiem, po co, ale Filmweb wprowadził możliwość blokowania znajomych (w ostatnich dniach i cichaczem). Kiedy chce się usunąć komentarz znajomego do Twojej oceny pojawia się opcja: "zablokuj użytkownika oraz usuń wszystkie jego komentarze". Idiotyzm. Jeśli ktoś nie chce kogoś komentarzy to po co w ogóle mieć tego...
szlag, jaki żałosny rok! Nic nie ma w kinach do obejrzenia, a wy tylko macie reklamy na swoim portalu... bo tym stała się rozrywka!!! Jedną nieskończoną reklamą! Ale WAM! WAM! Wam! to nie przeszkadza, bo jakoś musicie zarabiać!!! Niech ten internet upadnie razem z mediami i ekonomią i polityką... i Kukeesem.