Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Od jakiegoś czasu nie mogę kliknąć w listy materiałów, które dodaję (oczekujące, etc). Dodatkowo nie mogę segregować filmów wg kategorii jak bardzo chcę je obejrzeć.

Mam najnowszą wersję firefoxa.

Cześć

Filmweb.pl w każdą sobotę wrzucał program telewizyjny na kolejny tydzień.
Jest niedziela i program wciąż nie jest wprowadzony do Filmweb-a. To chwilowa awaria, czy może program nie będzie już na Filmwebie wprowadzany?

Miłego dnia,
Adam

od jakiegoś czasu, po przejściu na stronę jakiegokolwiek filmu/serialu wyświetla mi się komunikat o treści: could not find element for selector: div.gwt-voteBox:first in DOCUMENT > HTML [ no-touch js] BODY [w-1140px] > DIV > DIV [filmPage mainPage sweetPage] > DIV [bodyBackground] > DIV [bodyWrapper] > DIV [sidebar] >...

więcej

Co do profilu to, niepotrzebnie pod nickiem nachalnie wyświetla się tekst "nie podałeś swojego imienia i nazwiska, daj się rozpoznać twoim znajomym, uzupełnij swój profil", po prawej stronie znowu nachalna reklama do wyszukania znajomych, na Facebooku i jescze kolejna rubryka ze znajomymi pod profilowym zdjęciem ! To...

więcej

Irytuje mnie ten priorytet tematów na forach o filmach wg. polubień. Jest to irytujące ponieważ dla stałych bywalców najważnejsze są nowe tematy, a nie to który temat został polubiony - bo to nie jest żaden facebook. Jest to totalnie nieprzydatne, a jeśli już to priorytetowym wyborem powinna być lista ostatnich...

Czy wam też niedawno przestał działać gustomierz? Do produkcji z premierą w ostatnich kilku tygodniach przestał mi pokazywać jakiekolwiek wskazania (np. do Ant-Mana, czy nowego Terminatora), natomiast w przypadku takiego Jurassic World, czy W głowie się nie mieści pokazuje cały czas dokładnie ten sam procent, mimo...

Witam, jest może wiadome, kiedy będą wyniki konkursu Avengers czas ultrona ?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Naprawdę nie chcę widzieć wyników quizów moich znajomych - robi się z tego jeszcze większy śmietnik niż był do tej pory

żeby ustawić Mój Filmweb tak żeby pokazywał całą aktywność znajomych, tyle że poza quizami? Sorry, rozumiem że FW wciąż ma potrzebę przepychania takich głupotek, ale nie mam siły na ten śmietnik patrzeć.