Od jakiegoś czasu nie mogę kliknąć w listy materiałów, które dodaję (oczekujące, etc). Dodatkowo nie mogę segregować filmów wg kategorii jak bardzo chcę je obejrzeć.
Mam najnowszą wersję firefoxa.
Cześć
Filmweb.pl w każdą sobotę wrzucał program telewizyjny na kolejny tydzień.
Jest niedziela i program wciąż nie jest wprowadzony do Filmweb-a. To chwilowa awaria, czy może program nie będzie już na Filmwebie wprowadzany?
Miłego dnia,
Adam
od jakiegoś czasu, po przejściu na stronę jakiegokolwiek filmu/serialu wyświetla mi się komunikat o treści: could not find element for selector: div.gwt-voteBox:first in DOCUMENT > HTML [ no-touch js] BODY [w-1140px] > DIV > DIV [filmPage mainPage sweetPage] > DIV [bodyBackground] > DIV [bodyWrapper] > DIV [sidebar] >...
więcejCo do profilu to, niepotrzebnie pod nickiem nachalnie wyświetla się tekst "nie podałeś swojego imienia i nazwiska, daj się rozpoznać twoim znajomym, uzupełnij swój profil", po prawej stronie znowu nachalna reklama do wyszukania znajomych, na Facebooku i jescze kolejna rubryka ze znajomymi pod profilowym zdjęciem ! To...
więcejIrytuje mnie ten priorytet tematów na forach o filmach wg. polubień. Jest to irytujące ponieważ dla stałych bywalców najważnejsze są nowe tematy, a nie to który temat został polubiony - bo to nie jest żaden facebook. Jest to totalnie nieprzydatne, a jeśli już to priorytetowym wyborem powinna być lista ostatnich...
Czy wam też niedawno przestał działać gustomierz? Do produkcji z premierą w ostatnich kilku tygodniach przestał mi pokazywać jakiekolwiek wskazania (np. do Ant-Mana, czy nowego Terminatora), natomiast w przypadku takiego Jurassic World, czy W głowie się nie mieści pokazuje cały czas dokładnie ten sam procent, mimo...
Naprawdę nie chcę widzieć wyników quizów moich znajomych - robi się z tego jeszcze większy śmietnik niż był do tej pory