Może zamiast znowu psuć design i blokować filmiki zajęlibyście się w końcu czymś istotnym. Od paru miesięcy, a pewnie i lat przy próbie oceniania filmu w 80% przypadkach wyskakuje mi błąd serwera, czy czegoś tam. Ocena się nie zapisuje, muszę odświeżać stronę i ocenić ponownie, żeby było ocenione, mam tak ja, znajomi,...
więcej
strona leci na ryj,aż przykro-nic nie działa /wyszukiwarka,powiadomienia,ten durny asystent,
rekomendacje.../najgorsze że obsada jest b.wrażliwa na dobór słów w krytyce a olewa treść.
p.s.nie mam złudzeń że...
Wysyłanie wiadomości to przydatna funkcja, ale brak pozycji wysłane to poważne niedopatrzenie, proponuje dodać taką zakładke w sekcji wiadomości. I jeszcze dobrze jakbyście przywrócili opcje oceniania ludzi filmów w całej twórczości a nie pojedynczych produkcji. Czy ktoś zmoderować może?
Witam. Mam pierwszy problem odkąd posiadam konto na filmwebie - mianowicie mimo, iż zaznaczone mam w ustawieniach aby powiadomienia o odpowiedziach na forum nie przychodziły na maila te jednak przychodzą. Ktoś ma/miał podobnie? Jest na to sposób, albo do kogo się zwrócić z administracji? Dzięki za info
Vitorio
Używam przeglądarki Chrome, wersja zaktualizowana. Czy ktoś ma podobny problem i/lub wie, jak go rozwiązać?
nie działa mi funkcja "rekomndacje", która na podstawie algorytmu ma mi zasugerować filmy które mogą mi się spodobać.
Przez ponad godzinę kręciło mi się kółeczko ładowania.
Ilość ocenionych filmów:
ponad 100
Internet:
26Mbps
Jest jakiś haczyk czy ta funkcja po prostu jest nie sprawna?
Gdzie zgłosić to do...
Witam
Mam taki problem ze po zalogowaniu zniknal moj stary profil. Dlugo sie nie logowalam i zapomnialam hasla, po przypomnieniu hasla otrzymalam nowy profil , calkiem pusty bez punktow itp , a zarejestrowana na filmwebie jestem od 2005 roku. Czemu zniknal moj stary profil? bardzo prosze jak mozna to zmienic?...
Jak usunąć film z 'chcę obejrzeć' ?
kilkakrotnie zaznaczałam go jako obejrzany, ale bez zmian...
P.S Ogólnie sporo na tej stronie niedociągnięć, gdy chcę wyszukać aktorów to owszem wyszukuje, ale gdy klikam na drugą stronę, są tam już aktorzy i aktorki, to samo tyczy sie wieku... albo gdy przeglądam temat i...